Cara Nambahake Spanduk Aplikasi menyang Situs Mobile

link spanduk app

Yen sampeyan duwe aplikasi seluler kanggo produk utawa layanan, sampeyan bakal ngerti larang regane kanggo promosi lan disebarake kanggo adopsi massal. Apa sampeyan ngerti, kanthi cuplikan header sing sederhana, sampeyan bisa ningkatake aplikasi kasebut ing browser seluler?

Spanduk Aplikasi Smart App Store Apple kanggo iOS

Apple ndhukung spanduk app pinter lan alat sing apik kanggo nambah adopsi aplikasi seluler sampeyan. Nalika pangguna seluler ngunjungi situs sampeyan nggunakake Safari ing iOS, spanduk katon ing sisih ndhuwur jendela browser sing nyambung langsung menyang aplikasi seluler sampeyan.

Spanduk Aplikasi Apple Smart

Yen sampeyan pengin nggoleki lan nggawe meta tag dhewe, sampeyan bisa nggunakake iTunes Link Maker

Bukak Maker Link iTunes

Apike, Google Android lan Microsoft durung nerbitake solusi sing padha kanggo browser asli.

Spanduk Aplikasi Google Play kanggo Android?

Nanging ora ateges sampeyan ora bisa nindakake. Ana skrip jQuery sing bisa ditambahake ing situs sing ora mung bakal disetel iTunes Smart Banner, iki uga bakal nggawe spanduk kanggo pangguna Google Android utawa Microsoft kanggo ndownload aplikasi sing cocog yen sampeyan uga duwe.

Yen situs sampeyan dibangun ing WordPress, wong-wong ing E-Moxie wis nulis sethithik Plugin App Spanduk WordPress supaya sampeyan isi kabeh rincian lan uga nambah sawetara setelan babagan cara katon lan sepira kerepe nggunakake cookie.

Plugin WordPress Spanduk Aplikasi

jQuery Smart Banner kanggo iOS utawa Android

Yen sampeyan ora ana ing WordPress, aja kuwatir. Sampeyan bisa ngetrapake Spanduk Cerdas kanggo Android utawa iOS nggunakake Banner Smart jQuery skrip. Kode kasebut cukup gampang lan kuat banget, iki conto saka situs Arnold Daniel:

$ .smartbanner ({     
judhul: null, // Judhul app kudu ing spanduk (standar kanggo)
panganggit: null, // Apa sing kudu ditulis penulis ing spanduk (default to utawa jeneng host) rega: 'GRATIS', // Rega aplikasi
appStoreLanguage: 'us', // Kode basa kanggo App Store
inAppStore: 'On the App Store', // Teks regane kanggo iOS
inGooglePlay: 'Ing Google Play', // Teks rega kanggo Android
lambang: null, // URL saka lambang (default to )
iconGloss: null, // Force gloss effects for iOS even for precomposed (bener utawa salah)
tombol: 'LIHAT', // Teks ing tombol instal
skala: 'otomatis', // Skala adhedhasar ukuran viewport (disetel dadi 1 kanggo mateni)
speedIn: 300, // Tampilake kacepetan animasi spanduk
speedOut: 400, // Tutup kacepetan spanduk
daysHidden: 15, // Duration kanggo ndhelikake spanduk sawise ditutup (0 = mesthi nuduhake spanduk)
daysReminder: 90, // Durasi kanggo ndhelikake spanduk sawise "VIEW" diklik (0 = mesthi tampil spanduk)
force: null // Pilih 'ios' utawa 'android'. Aja nggawe priksa browser, cukup tampilake spanduk iki
})

Cathetan sisih, sampeyan uga bisa nggunakake metodologi iki kanggo promosi promosi podcast ing Spanduk Aplikasi Cerdas! Priksa kaca iki ing Safari lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kita promosi podcast.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.