Cara Nggawe Strategi Pemasaran Kanggo Ngoptimalake Adopsi Aplikasi Seluler?

apps mobile

Apa sampeyan pengin ngeculake app paling gedhe ing kabeh wektu? Oke, kita percaya karo sampeyan, nanging luwih dhisik tips iki babagan cara sampeyan supaya bisa sukses. Aplikasi sing apik ora mung sing sukses, nanging uga strategi pemasaran sing apik lan review sing apik. Terus maca kanggo ngerti kepiye sampeyan bisa nggawe Candy Crush sabanjure kanggo generasi iki:

  1. Wiwitan nganggo sepatu sampeyan

Sampeyan ora mung nggawe aplikasi dhewe amarga wis entuk daya tarik kanggo pasar bisnis iki. Ora. Sampeyan nggawe aplikasi seluler kanggo pangguna pungkasan. Dadi, wiwiti mikir kaya dheweke. Temokake pamirsa sing ditargetake, lan ngerteni babagan hobi, babagan minat visual (warna lan desain), apa sing diwaca, musik sing disenengi. Kabeh sing sampeyan bisa. Iki bakal nggawe sampeyan luwih cedhak karo pangguna pungkasan amarga sampeyan bakal resonate karo sing disenengi. Malah ngenalake musik sing pas kanggo dheweke bakal duwe pengaruh gedhe ing keputusan kanggo ndownload, lan sing paling penting, ora mbusak.

Pungkasane, para pelanggan tertarik karo atusan aplikasi, nanging cenderung mbusak sawetara dina mengko amarga ana sing kurang pas, utawa dheweke bosen. Dadi, perjuangan nyata ing pangembangan app nggawe pangguna dadi gandhengane karo app lan ora kepeksa ngilangi.

Sawise sampeyan nemokake pangguna sing ditarget, lebokake minangka subyek ing tes kegunaan lan supaya dheweke nulungi sampeyan nggawe aplikasi sing sampurna sing dikepengini ing telpon. Dipercaya kula; iku bakal nggawe kabeh prabédan.

  1. Kaca kebangkrutan kudu sampurna

Kaca kebangkrutan minangka perkara nomer loro sing ditemokake pangguna, lan kudu menehi pitulung banget, kanggo njawab kabeh pitakonane. Sampeyan kudu duwe sawetara gambar, informasi babagan apa sing ditindakake aplikasi lan fitur sing paling apik. Tinjauan kasebut uga kudu katon cerah, saengga pangguna ora kuciwa lan menehi app moto.

  1. Yen review ora apik, rungokake pangguna

Sampeyan bisa uga entuk sawetara tinjauan sing ala, lan yen kabeh ana masalah sing padha, iki tegese nganyari sabanjure kudu ngatasi masalah kasebut, utawa pangguna bisa uga ngeculake aplikasi sampeyan. Bab sing salah paham ing pangembangan app yaiku umume wong ngira aplikasi wis rampung nalika diluncurake. Nanging, iki minangka pemahaman sing salah, app ora nate rampung, sampeyan kudu nganyari supaya pas karo standar pangguna sing nembe ditemokake.

  1. Kata kunci penting

Optimisasi toko app mirip banget karo optimisasi mesin telusuran (SEO), duwe konsep sing padha: sawetara tembung luwih digoleki tinimbang liyane. Tembung sing paling gampang digoleki. Sampeyan kudu golek tren, nanging ana akeh program sing bakal mbantu sampeyan ngerti tembung kunci sing cocog kanggo sampeyan.

  1. Gawe strategi pemasaran lan tetepake

Nggunakake strategi pemasaran minangka cara siji-sijine perusahaan bisa urip ing pasar apa wae, sanajan dheweke ngerti utawa ora ngerti. Pemasaran minangka domain gedhe sing bakal mbantu sampeyan yen sampeyan pengin adol buah ing alun-alun utawa ngirim aplikasi menyang wong sing bener. Dadi, klumpukake karo departemen pemasaran utawa agensi pemasaran yen sampeyan ora duwe departemen jinis iki ing perusahaan sampeyan, lan goleki dalan sing bener kanggo nyetel aplikasi sampeyan menyang pangguna pungkasan. Ing alam semesta seluler, samubarang gerakane cepet banget; aplikasi wis ana ewonan, lan kayane ora ana cara supaya pamirsa sing dituju ndeleng app sing sampeyan duwe.

Nanging, nggunakake untraditional Sastranegara marketing, uga diarani pemasaran gerilya, bisa nyedhiyakake sampeyan ing mata pangguna pungkasan. Gunakake mung pemasaran online yen sampeyan dudu aplikasi adhedhasar lokasi, kayata situs web, video, testimoni, lan liya-liyane. Duta Besar, kaya selebriti utawa ahli, bakal ngrewangi aplikasi sampeyan supaya aplikasi bisa dingerteni. Wong ngrungokake selebriti amarga dheweke ngerti wong kasebut lan dipercaya.

Strategi pemasaran minangka 'paket cantik' kanggo aplikasi sing bakal dideleng sadurunge. Priksa manawa iku apik.

kesimpulan

Nggawe aplikasi lan nggawe sukses minangka proses sing angel, nanging sampeyan bakal bisa menehi kepuasan. Aja lali nggunakake strategi pemasaran sing kuwat sing bakal nyedhiyakake sampeyan ing papan sing cocog kanggo target pelanggan. Telusuri tembung kunci sing cocog kanggo jeneng aplikasi sampeyan, lan jadikan landing page minangka refleksi sing sampurna saka apa sing ditindakake aplikasi sampeyan.

4 Komentar

  1. 1

    Strategi Pemasaran Kanan bisa nggedhekake strategi adopsi aplikasi seluler sampeyan. Ana macem-macem alat sing kasedhiya ing BetaPage sing digunakake kanggo pemasaran, pariwara, SEO, Saas, lsp. Priksa manawa tuwuh bisnis sampeyan kanthi efektif.

  2. 2

    Pancen apik tenan yen bisa nyathet apa sing ditindakake pengunjung ing situs iki. Matur nuwun kanggo nuduhake pandhuan sing apik tenan iki. Aku seneng nate nemoni situs sampeyan, artikel iki wis relevan, matur suwun maneh lan sugeng rawuh.

  3. 3

    Artikel Pak Rajput pancen nyenengake, lan aku seneng banget menehi katrangan babagan saldo sing dibutuhake ing antarane nggawe aplikasi sing kuat lan ramah pangguna sing apik banget; lan nggawe bisnis sing sukses nggunakake ngarep sing padha.

    Akeh wong mikir yen strategi pemasaran padha kanggo perusahaan adhedhasar aplikasi lan bisnis online, nanging ana beda sing kudu dicathet nalika nggawe aplikasi kanthi ngarep-arep sukses ing bisnis; optimisasi tembung kunci malah dadi prioritas utama, kayata, lan jumlah ruang sing digunakake / wektu sing digunakake konsumen ing aplikasi umume kurang saka situs web, mula luwih cepet kudu ngerti!

  4. 4

    Kemajuan lan pilihan aplikasi bisa dadi praktik angka-angka nalika sampeyan ora ati-ati. Luwih becik, disisihake kesempatan ekstra sing becik kanggo nyelehake aset ing metodologi kasebut sing bakal nyebabake aplikasi portabel sampeyan metu saka pasar aplikasi kompetitif sing serius, ngrangsang pelanggan lan mbantu nambah pilihan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.