Munculé Iklan Seluler

statistik seluler

Luwih saka 1 yuta piranti iOS lan Android sing diaktifake saben dina! Ana sebab kenapa kita luwih akeh fokus ing Pemasaran Seluler. Iki dudu angka sing akeh banget. Tumindak konsumen lan bisnis saya beda - kita waca email kita ing piranti seluler saiki Kita riset perusahaan nalika ngenteni pesawat sabanjure. Kita melu ing media sosial lan layanan geolokasi saben dina maneh amarga seluler.

Kaya dene pangowahan teknologi… kita ndeleng adopsi diterusake karo pemasaran. Microsoft Tag wis nggabungake infographic iki ing munggah-mudhun pariwara - kira endi tuwuhane? Pengadopsi awal entuk bathi gedhe ing pangsa pasar sing rame, sing ora ngetrapake ... kabeh padha gagal.

Cathetan: Jajak pendapat Zoomerang minggu iki wis ditrapake babagan… apa situs sampeyan malah dioptimalake kanggo piranti seluler?

munggah tiba lrg

One comment

  1. 1

    Pariwara seluler lan asli saya misuwur. Kanthi luwih akeh pangguna media sosial sing mriksa akun liwat piranti seluler tinimbang ing komputer, iklan seluler in-stream kanthi cepet dadi cara sing dipilih para pengiklan kanggo nggawe pesen lan ngarep utamane. Infographic iki nyedhiyakake tampilan jero babagan kenaikan iklan seluler lan asli lan nawakake prediksi kanggo mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.