Munculé Iklan Seluler

statistik seluler

Over 1 million iOS and Android devices activated everyday! There's a reason why we spend so much time focused on Mobile Marketing. It's not the sheer numbers, either. Behavior of consumers and businesses are changing – we waca email kita ing piranti seluler now. We research companies while we're waiting for the next flight. We participate in social media and geolocation services more each day thanks to mobile.

Kaya dene pangowahan teknologi… kita ndeleng adopsi diterusake karo pemasaran. Microsoft Tag wis nggabungake infographic iki ing munggah-mudhun pariwara – guess where the growth is? Early adopters make large gains in snagging market share, those that don't adopt fall behind… many failing altogether.

Cathetan: Jajak pendapat Zoomerang minggu iki wis ditrapake babagan… apa situs sampeyan malah dioptimalake kanggo piranti seluler?

munggah tiba lrg

One comment

  1. 1

    Pariwara seluler lan asli saya misuwur. Kanthi luwih akeh pangguna media sosial sing mriksa akun liwat piranti seluler tinimbang ing komputer, iklan seluler in-stream kanthi cepet dadi cara sing dipilih para pengiklan kanggo nggawe pesen lan ngarep utamane. Infographic iki nyedhiyakake tampilan jero babagan kenaikan iklan seluler lan asli lan nawakake prediksi kanggo mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.