Napa Sampeyan Ora Nganggo Mobile?

panggunaan ponsel

Billboard Mobile Marketing.jpgOra, ora ateges wong-wong sing nyopir papan reklame ing sekitar kutha. Maksude nggayuh konsumen lan klien liwat ponsel. Iki biasane diarani Mobile Marketing nanging aku wis ndeleng sawetara wong sing nyeluk Iklan Seluler akhir-akhir iki Ana macem-macem bentuk Mobile Marketing; SMS/ Pemasaran Pesan Teks, kaca web sing dioptimalake seluler lan aplikasi seluler minangka telung sing paling misuwur.

Nalika saben wujud pemasaran seluler duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe lan kabeh ngaku duwe tingkat panebusan sing luwih dhuwur, siji bab pemasaran seluler sing ora bisa dibantah yaiku panggunaan yaiku nambah. Kayane ana ing posisi sing padha karo pemasaran email ing pungkasan taun 90an lan awal taun 2000an, nalika dadi strategi utama marketing.

Kita wis ndeleng akeh merek utama lan bisnis cilik sing promosi program kesetiaan sing ana gandhengane olahpesen teks. Label musik utama adol musik liwat kaca web sing dioptimalake seluler. Perusahaan perangkat lunak ngeculake program sing dirancang khusus kanggo piranti seluler. Acara televisi nggunakake SMS kanggo ngasilake bathi liwat biaya olahpesen premium kanggo voting interaktif. Politikus nambah galvanis kanggo para pendukung liwat tandha-tandha seluler.

Pemasaran seluler duwe rong kaluwihan sing luar biasa tinimbang media iklan lan pemasaran liyane:

  1. Wong nggawa ponsel - dadi pas wektune lan mesthekake pesen sing ditampa yaiku sing mesthi wae! (Mesthi uga tanggung jawab.)
  2. Duwe pilihan pelanggan kanggo pemasaran seluler nyedhiyakake sambungan langsung karo nomer hp.

Salah sawijining conto paling apik nggunakake medium iki yaiku a strategi seluler real estate. Kita nyedhiyakake plak kanggo agen real estate kanggo nyelehake properti ing endi calon pembeli pesen teks nomer kanggo rincian tambahan babagan properti uga tur virtual. Sanalika panuku wis milih lan nampa rinciane, agen real estate uga dikabari babagan panjaluk lan nomer telpon seluler sing bakal dadi pembeli! Kita malah nambah sawetara akun kanthi panggilan swara sing direkam saka agen.

Iki nyedhiyakake panuku kabeh informasi sing dibutuhake - uga nyedhiyakake agen real estate kanthi sarana kanggo ngubungi lan melu tuku. Nyalin fotokopi ing tandha yard ora ngidini level keterlibatan!

Dadi pitakonane, apa sing sampeyan lakoni kanggo njupuk keuntungan saka pemasaran seluler lan saluran seluler? Apa inisiatif pemasaran seluler sing diluncurake perusahaan sampeyan? Yen sampeyan a agensi marketing, apa Pemasaran Seluler ing portofolio sampeyan? Kudune!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    gagasan gedhe. Aku mobile misale jek cukup medeni kanggo akèh wong, nanging tenan iku ora ala yen sampeyan mung ngomong karo wong tengen.

    Perkara sing menarik sing sampeyan lakoni karo sudut real estate. Sampeyan kudu mriksa kiriman pungkasan Darren Herman (http://bit.ly/10t0cO) ing lokal.

    Tansah karya gedhe. 🙂
    - Garut

  3. 3

    Hai Justin!

    Aja njupuk ChaCha-penyalahgunaan pribadi - Aku ngerti ana ton saka Folks luar biasa bakat liwat ana. Aku luwih kritis babagan pendanaan umum saka ChaCha nalika ana wong lanang kaya aku sing duwe cathetan sing wis kabukten lan ide sing apik kanggo dibiayai… mbok menawa iki rada cemburu. 🙂

    Aku bakal mriksa webinar! Matur nuwun kanthi sanget kanggo undhangan. LAN - ChaCha tansah olèh nindakake kiriman tamu ing Blog Teknologi Pemasaran!

    Wishes paling apik,
    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.