Pandhuan Pengiklan Kanggo Mobile

iklan seluler

Pungkasan minggu kepungkur aku ngenteni sawetara karo wong tuwa lan kaget banget nalika nuduhake kabeh kalorone dagang ponsel ing iPhone. Nalika kalorone cukup frustasi sinau babagan cara nggunakake, dheweke ngandhani yen sejatine luwih murah kanggo iPhone 4 tinimbang ponsel umum. Mesthine, bathi utama yaiku panyedhiya seluler pengin ngasilake tambahan saka smartphone tinimbang model sing luwih murah. Apa wae, Ibuku wis ngrangkul aplikasi blanja lokal lan telusuran lokal.

Mung sawetara wektu sadurunge ponsel khas wis lungse lan ora disebar babar pisan. Iki bakal nyedhiyakake akeh akses menyang aplikasi telusuran lan blanja lokal - supaya luwih ningkatake volume lan popularitas pariwara telusuran seluler. Nomer kasebut kaget lan kesempatan wis kasedhiya kanggo para pemasar sing pengin nggunakake. Mitra StartApp karo pangembang aplikasi supaya bisa ngasilake dhuwit saka aplikasi gratis liwat panggunaan monetisasi telusuran lan nggabungake infographic iki ing pengiklan seluler paling dhuwur:

Iklan Seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.