Setahun - 700% Wutah Ponsel

kongres jagad seluler barcelona

Dina iki diwiwiti tanggal Mobile World Congress 2012 ing Barcelona. Minangka persiapan, para warga ing internalaktif wis ngembangake infographic ing ngisor iki kanthi sawetara statistik sing nggumunake babagan tuwuhing pariwara seluler sajrone 12 wulan kepungkur.

Ora ana pemasar sing kudu mangu-mangu tuwuhing pemasaran seluler… Lan kudu nglakokake strategi seluler - kalebu sosial, situs sing dioptimalkan seluler, pengalaman app lan pemasaran SMS.

iklan seluler barcelona

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.