Moat: Ukur Perhatian Pelanggan ing Saluran, Piranti, lan Platform

Moat Ad Analytics dening Oracle Data Cloud

Moat by Oracle minangka platform analisis lan pangukuran lengkap sing nyedhiyakake solusi ing verifikasi iklan, analisis perhatian, jangkauan lan frekuensi lintas platform, asil ROI, lan intelijen pemasaran lan iklan. Suite pangukuran kalebu solusi kanggo verifikasi iklan, perhatian, keamanan merek, efektivitas pariwara, lan jangkauan lintas platform lan frekuensi.

Makarya karo penerbit, merek, agensi, lan platform, Moat mbantu calon pelanggan, narik perhatian konsumen, lan ngukur asil kanggo mbukak kunci potensial bisnis. Moat dening Oracle Data Cloud menehi sampeyan kekuwatan supaya bisa nggayuh asil bisnis sing luwih apik.

  • Deleng tampilan gabungan saka saluran media
  • Temtokake efektifitas kampanye sampeyan
  • Ngerti media apa sing ndadekake keterlibatan paling gedhe
  • Temokake kreatif sing narik kawigaten para pamirsa
  • Sinau format sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan, kanthi nggunakake benchmark industri
  • Temtokake manawa sampeyan nggayuh pamirsa sing bener kanthi frekuensi sing bener

Ringkesan Solusi Moat

Salah sawijining tantangan paling gedhe ing pariwara yaiku ngenali sampah, wiwit saka iklan sing dikirim menyang pamirsa target utawa iklan sing kakehan ngengingi pamirsa sing padha.

  • Analytics Moat ndorong asil bisnis sing luwih apik liwat verifikasi sing akurat lan pangukuran perhatian sing nguatake strategi media digital sampeyan.
  • Tekan Gagal nggabungake jangkauan lan frekuensi level pamirsa kanggo entuk tampilan lintas-platform babagan sing sampeyan tekan karo iklan lan ing endi.
  • Asile Gagals nyedhiyakake tampilan wektu nyata dadi efektifitas iklan supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing cerdas babagan informasi babagan belanja iklan sampeyan.
  • Moat Pro minangka alat intelijen kompetitif sing menehi tampilan internal babagan tuku iklan lan program saka merek. Kanthi wawasan wiwit telung taun kepungkur ing pasar, sampeyan bisa nggoleki, mbandhingake, lan nglacak kampanye kanthi suwe-suwe kanggo ngerti kepiye strategi sampeyan kanggo pesaing sampeyan.

Ing 2017, Oracle nambah Moat menyang solusi solusi teknologi pariwara sing kuat. Oracle nyedhiyakake data lan teknologi kanggo ngerti lan nggayuh pamirsa kanthi luwih apik, nambah keterlibatan, lan ngukur kabeh nganggo Moat.

Entuk Demo Moat

Babagan Pariwara Oracle

Oracle Advertising mbantu para pemasar nggunakake data kanggo narik perhatian konsumen lan ngasilake asil. Digunakake dening 199 saka 200 pengiklan paling gedhe ing AdAge, solusi Pemirsa, Konteks lan Pangukuran ngluwihi platform media paling dhuwur lan jejak global luwih saka 100 negara. Kita menehi data lan alat sing dibutuhake kanggo para pemasar ing saben tahapan lelungan pemasaran, wiwit saka rencana pamirsa nganti keamanan merek pra-bid, relevansi kontekstual, konfirmasi tampilan, perlindungan penipuan, lan pangukuran ROI. Oracle Advertising nggabungake teknologi lan bakat utama saka akuisisi Oracle AddThis, BlueKai, Crosswise, Datalogix, Grapeshot, lan Moat.

Babagan Oracle

Oracle nawakake suite aplikasi integral plus infrastruktur otonom sing aman, ing Cloud Oracle.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.