Mixpanel: Analytics Khusus lan Didhukung Acara

Opo iku tampilan kaca urusan sampeyan bisnis? Kowe ngerti? Apa sampeyan yakin? Aku ngerti manawa kadang kita entuk akeh lalu lintas lan ora preduli, lan wektu liyane, kita entuk sawetara kunjungan gedhe sing nyebabake hubungan bisnis sing apik. Teori pemasaran yaiku manawa luwih akeh dadi luwih apik mula kita kabeh bakal ngetutake kepemimpinan. Nanging apa kita kudu?

Kita wis nulis babagan sing bisa ditindakake Analytics sadurunge - kaya Metrik Pirate kanggo bisnis adhedhasar langganan. Generasi anyar iki Analytics aplikasi ora bisa digunakake karo metrik sing padha karo 2 taun kepungkur. Dheweke nggarap kegiyatan sing ditindakake pengunjung nalika navigasi ing situs sampeyan.

Mixpanel yaiku kegiyatan Analytics platform sing dibangun kanggo disesuaikan karo situs online, platform adhedhasar web utawa aplikasi seluler.

Mixpanel iku paling majeng Analytics platform kanggo seluler & web. Ora ngukur tampilan kaca, mbantu sampeyan nganalisis tumindak sing ditindakake wong ing aplikasi sampeyan. Tumindak bisa dadi apa wae - umpamane ana sing ngunggah gambar, muter video, utawa nuduhake kiriman.

Platform Mixpanel ngidini sampeyan nglacak acara, nggandhengake properti karo acara kasebut, lan nggandhengake data profil karo wong. Iki kedadeyan sihir nyata! Kanthi set profil pengunjung, sampeyan bisa nyaring konten kanggo target pangguna, ngirim email, gawe jadwal email, ngirim pesen teks, lan / utawa miwiti kabar push seluler.

nyipta

Lan, mesthine, acara utama yaiku tuku Mixpanel uga nyekel konversi.

Bayangake skenario nalika pangguna mlebu ing situs kasebut, nonton video, ndhaptar undhuhan, undhuhan dikirim liwat email menyang pangguna… kabeh dijupuk lan diwiwiti Analytics platform kanthi gaweyan minimal. Mixpanel langsung ndhukung nglacak perpustakaan klien kanggo JavaScript, iOS, Android, Tindakan 3, Java sisih Server, PHP, Python
lan Ruby.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.