5 Kesalahan Paling Umum sing digawe dening Pangembang JavaScript

Pangembangan Javascript

JavaScript minangka basa dhasar kanggo kabeh aplikasi web modern saiki. Ing sawetara taun kepungkur, kita wis ndeleng paningkatan jumlah perpustakaan lan kerangka kerja adhedhasar JavaScript sing kuat kanggo nggawe aplikasi web. Iki digunakake kanggo Aplikasi Halaman Tunggal uga platform JavaScript sisih server. JavaScript mesthi wis ana ing jagad pangembangan web. Iki kok dadi a keahlian utama sing kudu dikuasai dening pangembang web.

JavaScript bisa uga katon sederhana banget ing tampilan pertama. Sanajan mbangun fungsi JavaScript dhasar pancen proses sing gampang lan langsung kanggo sapa wae, sanajan wong kasebut pancen anyar ing JavaScript. Nanging basane isih luwih rumit lan kuat tinimbang sing sejatine pengin dipercaya. Sampeyan bisa sinau akeh perkara ing kelas JavaScript kanthi ECMAScript 2015. Iki mbantu nulis kode sing nyenengake lan uga ngatasi masalah warisan. Prekara-prekara sing gampang iki bisa uga ndadekke masalah rumit. Ayo dirembug babagan sawetara masalah sing paling umum.

  1. Ruang lingkup level blok - Salah siji sing paling umum salah paham ing antarane pangembang JavaScript yaiku mikir yen nawakake ruang lingkup anyar kanggo saben blok kode. Iki bisa uga bener kanggo sawetara basa liyane, nanging ora bener kanggo JavaScript. Sanajan ambane level blok entuk dhukungan luwih akeh kanthi tembung kunci anyar sing bakal dadi kunci resmi ing ECMAScript 6.
  2. Bocor memori - Yen sampeyan ora cukup perhatian, bocor memori minangka hal sing ora bisa dihindari nalika kode kanggo JavaScript. Ana akeh cara supaya bocor memori bisa kedadeyan. Salah sawijining bocor memori utama yaiku yen sampeyan duwe referensi longgar menyang obyek sing wis ora aktif. Bocor memori nomer loro kedadeyan nalika ana referensi bunder. Nanging ana cara kanggo ngindhari bocor memori iki. Variabel Global lan obyek ing tumpukan panggilan saiki dikenal minangka oyot lan bisa digayuh. Dheweke tetep dieling-eling yen bisa diakses kanthi gampang saka root kanthi nggunakake referensi.
  3. Manipulasi DOM - Sampeyan bisa kanthi gampang ngapusi DOM ing JavaScript, nanging ora ana cara sing bisa ditindakake kanthi efisien. Tambahan elemen DOM menyang kode minangka proses larang. Kode sing digunakake kanggo nambah macem-macem DOM ora cukup efisien mula ora bakal bisa mlaku kanthi apik. Ing kene sampeyan bisa nggunakake fragmen dokumen sing bisa ningkatake efisiensi lan kinerja.
  4. Referensi - Teknik coding lan pola desain JavaScript wis maju sawetara taun kepungkur. Iki nyebabake nambah tuwuhing skala referensi mandhiri. Lingkup kasebut minangka panyebab kebingungan sing umum banget iki / sing. Solusi sing cocog kanggo masalah iki yaiku nyimpen referensi minangka iki ing variabel.
  5. Mode Ketat - Mode Ketat minangka proses sing kesalahan nangani runtime JavaScript sampeyan digawe luwih ketat lan iki bakal luwih aman. Panganggone Mode Ketat wis ditampa kanthi wiyar lan dadi populer. Ngilangi kasebut dianggep minangka titik negatif. Keuntungan utama mode ketat yaiku debugging sing luwih gampang, globals sing ora sengaja dicegah, jeneng properti duplikat ditolak lsp.
  6. Masalah Subkelas - Kanggo nggawe kelas dadi kelas kelas liyane, sampeyan kudu nggunakake ngluwihi tembung kunci Sampeyan kudu nggunakake dhisik super (), yen metode konstruktor wis ditrapake ing kelas cilik. Iki bakal ditindakake sadurunge digunakake iki tembung kunci Yen iki durung rampung, kode ora bakal bisa digunakake. Yen sampeyan tetep ora ngidini kelas JavaScript nambah obyek biasa, sampeyan bakal terus nemokake kesalahan.

Bungkus

Ing JavaScript lan uga basa liyane, mula sampeyan nyoba ngerti cara kerjane lan cara kerjane, bakal luwih gampang sampeyan nggawe kode padhet. Iki bakal ngidini sampeyan nggunakake basa sing pas. Kurang pangerten sing tepat yaiku wiwit ana masalah. Kelas ES6 saka JavaScript menehi tips kanggo nggawe kode sing berorientasi obyek.

Yen sampeyan ora ngerti kanthi jelas babagan tikungan cilik lan kodhe, sampeyan bakal entuk bug ing aplikasi sampeyan. Yen sampeyan ora mangu, sampeyan bisa takon karo pangembang web lengkap liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.