Kesalahan Bisnis Umum Nalika Pilih Platform Otomatisasi Pemasaran

Kesalahan

A platform otomatisasi pemasaran (MAP) minangka piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Platform kasebut biasane nyedhiyakake fitur otomatis ing email, media sosial, gen timbal, surat langsung, saluran pariwara digital lan media. Piranti kasebut nyedhiyakake database pemasaran pusat kanggo informasi pemasaran supaya komunikasi bisa ditargetake nggunakake segmentasi lan personalisasi.

Ana bathi investasi sing apik banget nalika platform otomatisasi pemasaran diterapake kanthi bener lan diduweni kanthi lengkap; Nanging, akeh bisnis nggawe kesalahan dhasar nalika milih platform kanggo bisnis. Mangkene sing terus dakdeleng:

Kesalahan 1: MAP Ora Mung Babagan Pemasaran Email

Nalika platform otomasi pemasaran pisanan dikembangake, fokus utama yaiku komunikasi email kanthi otomatis. Email minangka saluran sing murah karo ROMI sing apik ing bisnis bisa nglacak lan nglaporake prestasine. Nanging, email ora mung medium liyane. Pemasaran yaiku ngirim pesen sing bener marang pelanggan sing bener ing wektu sing tepat - lan MAP ngaktifake iki.

Conto: Bubar aku nulungi klien kanggo mbukak webinar kanthi nggunakake platform otomatisasi pemasaran. Saka registrasi sadurunge acara, check-in dina acara, nganti tindak lanjut acara - yaiku proses otomatis ing saluran email lan email langsung. Platform otomatisasi pemasaran email wae ora bakal mbantu kita supaya bisa nggayuh tujuan.

Kesalahan 2: MAP Ora Cocog karo Tujuan Pemasaran sing Jembar

Ing taun-taun pengalaman kerja bareng karo klien, saben klien duwe pamikiran babagan preferensi platform. Sing luwih asring, pangambil keputusan level C gumantung banget karo biaya platform lan ora liya. Lan nalika ngaudit tumpukan teknologi pemasaran, kita ngerti ing endi platform kasebut kurang digunakake - utawa luwih elek - ora digunakake babar pisan.

Babagan pisanan sing kudu ditakoni nalika milih MAP yaiku:

  • Apa target pemasaran sampeyan sajrone 3 wulan?
  • Apa target pemasaran sampeyan sajrone 12 wulan?
  • Apa target pemasaran sampeyan sajrone 24 wulan?

Otomatisasi pemasaran dudu tembung mewah utawa uga pluru perak. Iki minangka alat kanggo mbantu sampeyan entuk target pemasaran. Mula, terus takon apa sing kudu sampeyan gayuh lan atur MAP supaya selaras langsung karo tujuan pemasaran lan ngukur indikator kinerja utama (KPI).

Conto: Klien e-commerce pengin nambah penghasilan liwat saluran email amarga mung saluran bisnis sing digunakake saiki lan duwe basis data sing cukup gedhe. Dheweke malah ora butuh otomatisasi ... panyedhiya layanan email (ESP) sing dikombinasikake karo spesialis pemasaran email sing berpengalaman bisa uga entuk kabeh asil. Apa gunane mbuwang anggaran luwih kaping 5 kanggo nggunakake MAP? 

Kesalahan 3: Biaya Implementasi MAP Disepelekake

Apa tim sampeyan duwe pengetahuan? Bakat bisa uga dadi faktor sing paling penting nalika investasi ing MAP, nanging umume ora digatekake dening akeh bisnis sing milih. Kanggo nggayuh target pemasaran, sampeyan butuh wong sing bisa ngatur platform kanthi lengkap lan nglakokake kampanye kasebut. 

Luwih saka separo klien milih platform tanpa internal internal kanggo nggunakake. Asile, dheweke pungkasane mbayar agensi pemasaran kanggo ngatur. Beban kasebut nyuda laba investasi maneh lan bisa uga kapitunan. Agensi asring mbantu sampeyan ngimplementasikake MAP, nanging biaya sing luwih larang kanggo akeh bisnis cilik nganti medium kanggo makarya terus.

Bisnis liyane milih terus katrampilan tim ing omah. Sajrone proses anggaran, akeh sing lali ngrancang biaya latihan dadi anggaran pemasaran. Saben solusi mbutuhake katrampilan sing penting; mulane, biaya latihan beda-beda. Marketo, umpamane, minangka solusi sing cocog kanggo pangguna kanthi biaya pelatihan dhasar udakara $ 2000 AUD ing Australia. Utawa, pelatihan Salesforce Marketing Cloud gratis ing Trailhead

Coba wenehake biaya aset manungsa lan pelatihane nalika mutusake platform.

Kesalahan 4: Segmen Pelanggan MAP Ora Dienggo

MAP bisa nggolongake prospek lan pelanggan kanthi cara sing sampeyan butuhake. Iki ora mung babagan elemen data sing sampeyan duwe, nanging uga target kanthi bener nalika pelanggan lagi lelungan utawa siklus marketing. Ngirim pesen sing bener ing wektu sing bener gumantung saka tumindake pelanggan bakal nambah nilai pelanggan… kanthi nambah ROI sampeyan.

Kajaba iku, vendor MAP utama nindakake tes A / B kanggo ngoptimalake asil kampanye. Iki bakal nambah asil pemasaran ... kanthi nambah wektu lan olahpesen sing dikirim menyang pelanggan. Target segmen pelanggan lan prilaku, lan pamisahan saben klompok demografi bakal njupuk kauntungan saka prilaku sing beda ing para pembeli. 

Milih solusi MAP sing pas durung mesthi gampang lan pertimbangan kudu digawe ngluwihi biaya platform. Mesthi wae, ana akeh sebab liya investasi MAP sampeyan ora bisa… nanging paling ora 4 kesalahan umum iki bakal nambah kasempatan kanggo sadhar investasi sampeyan!

Yen sampeyan butuh pitulung luwih akeh kanggo milih salah sawijine, mohon pitulung lan kita bakal luwih becik nulungi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.