Gesek Sosial: Pengalaman Pangguna sing Cerdas kanggo Sumbangan amal

geser sosial

Kaping pirang-pirang ing pemasaran, minangka praktik sing paling apik kanggo mbukak proses konversi, ngenali saben langkah lan prilaku, lan ngerti solusi apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi. Kanggo amal, nyopot sambungan antarane layanan sing nindakake tugas lan wektu lan lokasi sumbangan.

Solusi iki saka Misereor, ing Geser Sosial, minangka solusi cerdik kanggo ngrampungake rong masalah:

  1. Wong wis ora nggawa dhuwit maneh.
  2. Kothak sumbangan ora menehi wawasan babagan apa sing bisa ditindakake kanthi dhuwit.

Ketik Gesek Sosial. Video bisa sesambungan karo geser kertu kredit saka wong sing nyumbang dhuwit. Nalika ngusap lan nyumbang panganan, irisan roti diiris. Utawa nalika ngusap lan nyumbang kanggo nglawan perdagangan manungsa, ikatan sing nyekel tangane wong wis rusak. Pancen solusi sing apik tenan.

Sumbangan Geser Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.