B2B Profil lan Prospek karo Mintigo

b2b prospek

Sawise ninggalake industri koran, salah sawijining tugas pertama yaiku nggawe database prospek kanggo vendor B2B. Nggunakake sawetara alat pihak katelu, kita nggawe sarana kanggo nggawe indeks kustom babagan sipat firmagraphic ing basis klien sampeyan. Kanthi tembung liyane, kita bakal ngenali klien sing becik miturut penghasilan, jumlah karyawan, kode industri, taun layanan, lokasi lan informasi liyane sing bisa ditemokake.

Sawise ngerti apa sing diarani pelanggan umum, kita bakal nggunakake profil kasebut kanggo ngetung database prospek. Sampeyan ora prelu nggawe match, kabeh sing dibutuhake mung nyelehake dhaptar prospek ... sing katon paling cedhak kaya klien sampeyan lan sing katon paling ora kaya klien sampeyan. Komplek iki luwih rumit amarga indeks lan skor indeks kalebu multivariat… nanging dhasar-dhasar kasebut.

Katon wong-wong saka Mintigo wis njupuk metodologi iki, ditrapake ing web, lan dilebokake ing steroid!

The Mintigo situs nyathet 5 alasan kanggo nggunakake layanane:

  1. Tekan Pamirsa sing Tepat - Informasi lengkap lan akurat kanggo wong lan perusahaan ngidini sampeyan ngliwati gatekeepers lan langsung nyambung karo sing nggawe keputusan, ningkatake pipa, tingkat nutup, lan siklus sales.
  2. Ningkatake Efisiensi Pipa - Mintigo luwih akeh sing dikonversi dadi dodolan tinimbang sumber liyane, nganti 70% luwih akeh dodolan saben dina, miturut survey pelanggan Mintigo.
  3. Aliran Pimpin sing Gampang, Prediksi - Sampeyan mbutuhake wektu limang menit kanggo ngisi kapasitas timbal saben wulan - supaya Mintigo bisa ngangkat sampeyan kanthi aliran sing bisa diverifikasi Mintigo sing bisa diprediksi. Staf pemasaran sampeyan bisa ngolah luwih akeh pituduh kanthi luwih cepet kanthi yakin manawa pipa bakal kebak.
  4. Shorten Siklus Sales - Mintigo ngemot luwih akeh wawasan babagan saben kontak amarga saben timbal cocog karo profil panuku propensitas paling dhuwur. Pemimpin sing wis diverifikasi Mintigo ngirim informasi menyang tim sales informasi sing dibutuhake kanggo perencanaan akun sing efektif lan supaya para pemasar nol target kanggo kampanye sing dipilah.
  5. Gawe Stream Revenue Anyar - Mintigo nemokake potensial pasar sing didhelikake kanthi mindhai luwih saka 10 yuta perusahaan prospek, nemokake sing cocog adhedhasar atribut sing jero, dudu mung informasi firmographic sing gampang. Pelanggan wis ngerteni manawa nganti 90% petunjuk Mintigo iku anyar kanggo dheweke - sanajan ing pasar uga wis digali nganggo dhaptar.

Matur suwun khusus kanggo kanca lan klien Isaac Pellerin, Revenue Marketing Manager ing TinderBox, amarga nuduhake layanan iki marang aku. Tinderbox yaiku piranti lunak proposal sales sing nggawe sampeyan gampang nggawe, nyunting, lan nglacak proposal penjualan. Kita nggunakake lan seneng banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.