Mintigo: Skor Lead Prediktif kanggo Perusahaan

mintigo prediktif skor eloqua salesforce marketo linkedin

Minangka pemasar B2B, kita kabeh ngerti manawa duwe sistem skor utama kanggo ngenali prospek sing wis siyap utawa calon pembeli iku penting banget kanggo nglakokake program generasi permintaan sing sukses lan njaga keselarasan pemasaran lan penjualan. Nanging ngetrapake sistem skor timbal sing bener-bener bisa digunakake luwih gampang tinimbang rampung. Kanthi Mintigo, sampeyan saiki duwe model skor timbal sing bisa nggunakake prediktif Analytics lan data amba kanggo mbantu golek pembeli kanthi luwih cepet. Ora ngiro-iro maneh.

Mintigo wis dadi pendorong pendekatan anyar kanggo upaya generasi utama. Heather Adams, Manajer Pemasaran ing netFactor

Pemetaan Prediktif Mintigo nggawe pemasar perusahaan kanggo nambah kekuwatan pemasaran prediksi menyang skor timbal sampeyan.

Kepiye Cara Nggawe Skor Prediktif Mintigo

  1. Mintigo diwiwiti karo sing sampeyan ngerteni, nggunakake CRM lan data otomatisasi pemasaran.
    Sampeyan bisa uga ngerti sawetara prekara utama: Kampanye endi sing wis dideleng, ing endi klik lan apa sing diisi ing formulir sampeyan. Kita nggunakake data terkenal iki kanggo miwiti nggawe model prediksi sampeyan.
  2. Mintigo nambahake apa sing dingerteni, nambah ewonan indikator pemasaran online. Mintigo nglumpukake lan nganyari terus ewu data point ing jutaan perusahaan. Informasi kasebut kalebu informasi umum babagan finansial, staf, karyawan, teknologi, taktik pemasaran lan penjualan uga analisis semantik saka jejak digital perusahaan. Asil - profil 360 derajat kanggo saben timbal ing basis data sampeyan.
  3. Mintigo ditrapake prediktif Analytics, nggawe data kanthi akeh kanthi sinau mesin kanggo retak CustomerDNA ™. Mintigo njupuk data, data dhewe, lan nilai paling dhuwur lan nggunakake mesin sinau kanggo nemokake CustomerDNA ™, sawetara indikator sing ndadekake unik dibandhingake karo kabeh petunjuk liyane ing basis data. Asil kasebut minangka sekumpulan indikator lan model skor sing bisa prédhiksi kemungkinan konversi.
  4. Mintigo ngetung basis data timbal, ngenali petunjuk sing paling penting. Mintigo nggunakake model skor prediksi unik kanggo ngetung timbal sing ana lan saben timbal sing mlebu corong ing sistem Pemasaran lan Penjualan kayata Eloqua, Marketo lan Salesforce.com. Iki duwe pengaruh langsung marang penghasilan sampeyan - Saiki sampeyan ngerti sing ngirim langsung menyang Sales lan sing kudu terus dikelola.

skor mintigo

Mintigo Integrasi kanthi Asli karo Awan Pemasaran Oracle

Mintigo mbantu para pemasar nemokake para pembeli kanthi luwih cepet nggunakake prediktif Analytics. Sampeyan kanthi prioritas bisa nggawe prioritas kanthi volume akeh lan nggawe kampanye khusus kanthi klik kanthi kebak.

Bayangake yen sampeyan wis ngrampungake ngrancang bentuk lan kaca landas. Kabeh katon apik banget kanggo ngluncurake situs web anyar lan tim pemasaran sampeyan seneng. Kanthi kampanye sing digawe, sampeyan bakal ngasilake cepet. Eloqua nggawe proses iki gampang. Saiki, apa sing sabanjure?

Mintigo wis ngembangake integrasi unik nggunakake Eloqua sing anyar Platform Oracle Marketing AppCloud, nggawa Marketing Prediktif menyang Eloqua kaping pisanan kanthi ngidini sampeyan nggawe keputusan adhedhasar data kanthi cepet.

Mintigo nggunakake kekuwatan data amba lan prediktif Analytics supaya bisa ningkatake pemasaran sampeyan. Mintigo ngidini sampeyan nggawe model skor prediktif kanggo saben pasar target. Kanggo saben model prediktif, Mintigo nglumpukake data sejarah sampeyan supaya bisa nggawe model sing paling mantep.

Kanthi skor lan indikator prediksi Mintigo sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan fokus ing kontak sing bener, supaya sampeyan bisa nemokake pembeli kanthi luwih cepet.

Nggunakake Mintigo

Saiki karo integrasi Oracle Marketing AppCloud Mintigo sing anyar, yen sampeyan pengin nggawe keputusan prediksi, seret blok Tindakan Mintigo menyang Kanvas Kampanye. Cukup atur pamblokiran Tindakan Mintigo kanggo ngetung petunjuk sing mlebu karo model sing bener lan sampeyan bakal langsung entuk skor prediksi ing Eloqua yen sampeyan nindakake kampanye. Kajaba iku, Mintigo uga bakal nggunakake indikator pemasaran apa wae sing sampeyan pilih menyang Eloqua, saéngga segmen canggih lan informasi luwih lengkap kanggo wakil penjualan.

eloqua-canvas-mintigo-cloud-action

Mintigo bakal dadi kontrol lalu lintas udara ing otomatisasi pemasaran Eloqua sampeyan. Pisanan, sampeyan bisa mesthekake manawa kontak sing paling dhuwur entuk kereta peluru lan golek cara menyang tim sales kanthi cepet. Kapindho, sampeyan bisa ngatur kampanye lan nggarap trek supaya bisa resonasi karo pamirsa adhedhasar indikator pemasaran Mintigo.

Kanthi Eloqua lan Mintigo sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan njupuk pendekatan paling apik kanggo saben kontak kanthi nambah pesen lan asil ngisor.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.