Cara Nyilikake Efek Panelusuran Nalika Migrasi menyang Domain Anyar

domain mesin telusuran

Kaya dene akeh perusahaan sing tuwuh lan nduwe poros, kita duwe klien sing rebranding lan migrasi menyang domain liyane. Kanca-kanca sing ngoptimalake mesin telusuran saiki lagi cring. Domain nggawe wewenang liwat wektu lan ngilangi panguwasa kasebut bisa ngasilake lalu lintas organik sampeyan.

Nalika Google Search Console nawakake a pangowahan alat domain, sing ora dikandhani dheweke yaiku proses iki nglarani. Sakit ... ala. Aku ngganti domain pirang-pirang taun kepungkur ing blog Marketing Tech kanggo misahake merek saka domain jeneng pribadi, lan aku ilang meh kabeh tembung kunci peringkat premium. Suwe-suwe entuk kesehatan organik sing biyen dakkirim.

Sampeyan bisa nyilikake pengaruh rangking telusuran organik kanthi nindakake sawetara rencana pra-perencanaan lan pasca eksekusi.

Mangkene dhaptar priksa SEO Pra-Perencanaan

  1. Priksa maneh backlink domain anyar - Pancen angel banget kanggo entuk domain sing durung digunakake sadurunge. Apa sampeyan ngerti manawa domain kasebut digunakake sadurunge? Bisa dadi salah sawijining pabrik SPAM gedhe lan diblokir kabeh mesin telusuran. Sampeyan ora bakal ngerti nganti nggawe audit backlink ing domain anyar lan ora bakal ngubungake link sing bisa dipertanyakan.
  2. Tinjau backlink sing ana - Sadurunge pindhah menyang domain anyar, priksa manawa sampeyan ngerti kabeh tautan backlink sing luar biasa sing saiki sampeyan duwe. Sampeyan bisa nggawe dhaptar target lan njaluk tim PR ngubungi saben situs sing nyambung karo sampeyan kanggo njaluk nganyari link menyang domain anyar. Sanajan sampeyan entuk sawetara, bisa uga ngasilake rebound ing sawetara tembung kunci.
  3. Situs Situs - kemungkinan sampeyan duwe aset merek lan tautan internal sing ana gandhengane karo domain sampeyan saiki. Sampeyan bakal pengin ngganti kabeh tautan, gambar, PDF, lsp. Lan priksa manawa dianyari yen langsung urip karo situs anyar. Yen situs anyar sampeyan ana ing lingkungan panggung (dianjurake banget), saiki suntingake.
  4. Temtokake kaca organik sing paling kuat - tembung kunci apa sing sampeyan rangking lan kaca endi? Iki minangka rangking sing pengin sampeyan ngawasi nggunakake alat kaya mitra kita ing gShift Labs. Sampeyan bisa ngenali tembung kunci bermerek, tembung kunci regional, lan tembung kunci topikal sing sampeyan rangking banjur ngukur seberapa apik sampeyan bali sawise pangowahan domain.

Jalanake Migrasi

  1. Pangalihan domain kanthi bener - Sampeyan pengin 301 pangalihan URL lawas menyang URL anyar kanthi domain anyar kanthi minimal pangaruh. Sampeyan ora pengin kabeh wong teka ing kaca ngarep domain anyar tanpa kabar. Yen sampeyan pensiun sawetara kaca utawa produk, sampeyan bisa nggawa menyang kaca kabar babagan pangowahan merek, kenapa perusahaan nindakake, lan ing endi bisa njaluk pitulung.
  2. Ndhaptar domain anyar karo Webmaster - Langsung mlebu menyang Webmaster, dhaptar domain anyar, lan kirim sitemap XML sampeyan supaya situs anyar kasebut langsung dikikis dening Google lan mesin telusuran wiwit nganyari.
  3. Jalanake Pangowahan Alamat - tindakake proses pangowahan alat alamat supaya Google ngerti yen sampeyan pindhah menyang domain anyar.
  4. Verifikasi manawa Analytics bisa digunakake kanthi bener - Mlebu menyang Analytics lan nganyari URL properti. Kajaba sampeyan duwe akeh setelan khusus sing ana gandhengane karo domain, sampeyan mesthine kudu tetep tetep padha Analytics akun domain lan terusake pangukuran.

Post-Migration

  1. Wartakake situs sing nyambung menyang domain lawas - Elinga dhaptar sing digawe saka backlink paling dipercaya lan relevan? Wayahe ngirim email menyang properti kasebut lan ndeleng manawa nganyari artikel nganggo informasi kontak lan merek paling anyar. Yen luwih sukses ing kene, rangking sampeyan bakal luwih apik.
  2. Audit Migrasi Pasang - Wektu kanggo nindakake audit situs liyane lan mriksa kaping pindho, sampeyan ora duwe tautan internal sing nuduhake domain lawas, gambar kanthi sebutan, utawa jaminan liyane sing kudu dianyari.
  3. Peringkat Monitor lan Lalu Lintas Organik - Pantau rangking lan lalu lintas organik kanggo ndeleng manawa sampeyan rebound saka pangowahan domain.
  4. Nambah upaya Hubungan Publik - Saiki wayahe nggoleki saben byline sing bisa digunakake saiki kanggo mbantu perusahaan entuk wewenang lan mesin telusuran maneh. Sampeyan pengin akeh obrolan ing kana!

Aku uga nyaranake seri konten premium sing diterbitake kanggo nggawe percikan gedhe. Saka woro-woro merek lan apa tegese pelanggan saiki kanggo infografis lan whitepaper kanggo njaluk respon sing apik saka situs sing relevan.

One comment

  1. 1

    Iki minangka tips apik! Pancen apik banget yen tembung kunci rangking rega sampeyan bakal drastis nalika sampeyan pindhah menyang domain anyar. Kaya ngambung pamit karo kabeh kerja keras sampeyan lan miwiti maneh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.