Mindmapping 101: Prinsip Mindmapping

prinsip pemetaan pikiran

Bubar mlebu versi online saka Mindjet, klien kita lan sponsor teknologi ing Martech. Dheweke duwe Diskon 25% khusus mlaku liwat akhir minggu! Aku pancen anyar mikir lan nemoni peta peta fantastis sing dituduhake Peta kanggo Sing nuduhake prinsip Mindmapping.

Sing paling disenengi babagan mindmapping yaiku aku bisa kanthi cepet ngatur pikiranku kanthi hierarkis nganti luwih rinci. Mindmap iki ngatasi kenapa wong nggunakake mindmap lan kepiye migunani kanggo otak sisih kiwa lan tengen, carane miwiti ngrancang peta pikirane lan cara nggunakake kabeh alat kanggo mbedakake saben cabang, topik, subtopik lan tumindak. Mindjet malah ngidini sampeyan hyperlink cabang, nambah tugas, uga nuduhake lan kolaborasi karo anggota tim.

Sajrone upaya pemasaran, kita wis nggunakake pola pikir kanggo otak otak, ngirim riset tembung kunci, ngrencanakake kampanye, ngembangake fitur piranti lunak, lan nyathet cara bisnis bisa digunakake kanthi sakabehe. Teknologi sing cukup gawe ketagihan - ngirit wektu lan ngembangake peta sing nggambarake rencana utawa proses kanthi jelas lan resik.

pemetaan pikiran

Mangkene video wiwitan cepet babagan cara nggunakake Mindjet kanggo nggawe mindmaps:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.