MindMapping lan Kolaborasi kanggo Perusahaan

perusahaan mindjet

Klien kita, Mindjet, wis ngluncurake penawaran anyar sing dirancang khusus kanggo perusahaan. Kajaba iku, dheweke nganyari update menyang Connect manajemen kerja kolaboratif produk - nggawa integrasi lengkap ing piranti Web, desktop lan seluler kanggo kapan wae, ing endi wae kolaborasi (lan a situs anyar kanggo cocog karo solusi anyar).

Mindjet Connect V4 nerusake evolusi produk kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna siji sing nyambung ide lan rencana kanthi ngetrapake rencana kasebut.

Pangguna Mindjet Connect saiki entuk

  • Navigasi level paling dhuwur ing antarane elemen Visi lan Aksi Connect, nggawe siji, pengalaman web sing mulus sing gabung karo kolaborasi kanggo nggawe ide, strategi lan rencana, kanthi kemampuan kanggo milih lan nglacak inisiatif liwat eksekusi lan rampung.
  • Tandha tunggal sing gampang liwat Google lan Facebook kanggo akses cepet menyang produk
  • Sambungan ing produk menyang video interaktif
  • Peningkatan panyimpenan sing kasedhiya dadi 2GB kanggo Dasar / 5 GB kanggo Bisnis
  • Enggal teka! Integrasi Mindjet Connect karo Android

Ringkesan Mindjet

Minangka bagean saka evolusi Mindjet, perusahaan ngumumake penawaran anyar sing dirancang khusus kanggo perusahaan, tim lan individu sing luwih nggambarake kepiye bisnis nggunakake Mindjet kanggo kolaborasi. Penawaran anyar iki fokus kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Kabeh penawaran kalebu MindManager, Piranti lunak desktop legendaris Mindjet, lan aplikasi seluler Mindjet.

  • Mindjet dirancang kanggo organisasi sing kudu kolaborasi karo macem-macem tim internal lan mitra eksternal, nawakake kolaborasi lan dhukungan profesional adhedhasar cloud lan lokal.
  • Karyawan saiki bisa kanthi cepet pindhah konsep kanggo ngrancang lan banjur langsung nglakokake rencana lan tugas kasebut salah siji ing méga umum (liwat Sambungake) utawa ing lingkungan SharePoint sing aman (liwat Sambungake SP).
  • Mindjet uga kalebu template solusi lan konsultasi kanthi pelatihan tambahan, layanan profesional, lan layanan pelanggan lan dhukungan prioritas.

Mindjet kanggo Tim yaiku kanggo departemen lan klompok sing pengin cepet pindah saka konsep menyang rencana menyang eksekusi. Karyawan entuk MindManager sing kuat karo Mindjet kanthi fitur brainstorming lan perencanaan sing kuat, modul Vision and Action Mindjet Connect, lan aplikasi seluler populer Mindjet supaya bisa kolaborasi lan nuduhake karya preduli saka lokasi, platform utawa piranti apa wae.

Mindjet kanggo Individu minangka produk sing sampurna kanggo para pekerja informasi sing kudu nggawe ide, ngatur informasi lan nuduhake sing bisa digunakake kanggo wong liya. Profesional entuk MindManager sing kuat karo Mindjet kanthi fitur brainstorming lan rencana sing kuat, bebarengan karo Mindjet Connect lan Mobile kanggo nuduhake karya apa wae lokasi, platform utawa piranti apa wae.

Ndhaptar Mindjet saiki… akun dhasar gratis!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.