Publikasikan Inventori Ritel Online Anda karo Milo

MiloLogo

Minggu kepungkur aku ngobrol karo Rob Eroh, sing dadi tim produk lan teknik ing Milo. Milo minangka mesin telusuran belanja lokal sing terintegrasi langsung menyang Point of Sale (POS) utawa Retail Resource Resource (ERP). Iki ngidini Milo dadi mesin telusuran sing paling akurat nalika ngenali barang ing inventaris ing wilayah sampeyan. Tujuane Milo yaiku duwe saben produk ing saben rak ing saben crita ing web… Uga nyuda kompleksitas blanja online lan offline. Dheweke wis nindakake tugas sing apik banget!

milo

Perusahaan iki umure isih 2.5 taun nanging wis entuk luwih saka 140 toko kanthi 50,000 lokasi ing saindenging Amerika Serikat lan nambah saben dina luwih akeh. Sistem sederhana sing nyedhiyakake layanan sing apik tenan. Milo tekan pasar gedhe… para pembeli sing pengin saiki lan ora pengin ngenteni pangiriman (kaya aku!). Ora ana sing luwih frustasi tinimbang nuduhake menyang toko lan ora duwe inventaris ... mula Milo uga ngurus. Mangkene conto telusuran kanggo Televisi LCD ing sekitar Indianapolis:

milo search

Kunci kesuksesan Milo yaiku dheweke nyoba metu saka integrasi… nyatane, dheweke ngluncurake Milo Fetch, layanan beta lan integrasi karo Intuit QuickBooks Point of Sale, Intuit Quickbooks Pro, Microsoft Dynamics Retail Management System, Retail Pro lan titik penjualan Comcash.

app milo iphoneInventarisasi Milo wis kasedhiya liwat RedLaser, app scanning gratis kanggo iPhone lan Android. Milo uga wis kasedhiya ing Android. Lan ing taun 2012 Milo digabung karo aplikasi seluler eBay liyane. Kajaba mung nggoleki, Milo uga nyoba fitur checkout. Bayangake yen… goleki barang, tuku, banjur metu toko sing ana ing sakiwa tengene!

Yen sampeyan pengecer, entuk inventaris online saiki Milo.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.