Yen Sampeyan Nglayani Milenium, Luwih Luwih Nglayani Video

prilaku video milenial

Saben dina aku njaluk nada a millennial wawancara utawa artikel. Aku ngerti manawa milenium minangka klompok umur sing nawakake bisnis kesempatan - lan aku ora sangsi manawa unik. Wis diwasa ing jaman nalika duwe smartphone lan wis nyambung menyang Internet ngalami owah-owahan prilaku sing kudu kita perhatian. Yen sampeyan target grup umur iki - kanggo produk utawa lapangan kerja - sampeyan kudu duwe strategi tartamtu.

Apa sing Millenial?

Milenium yaiku wong sing diwasa diwasa udakara taun 2000; Generasi Y'er.

Aku ngira infographic iki layak dituduhake amarga bisa langsung ngomong karo siji tombol… video. Millennial seneng banget nganggo video ... ora mung video Youtube sing lucu ... merek lan video sing diproduksi kanthi nyata.

Mangkene sawetara sorotan Gambar ditemokake ing panliten kasebut

  • 80% millennial nimbang konten video nalika nggoleki keputusan tuku
  • 70% umume milenial bisa uga nonton video perusahaan nalika blanja kanthi online
  • 76% millennial tindakake merek ing Youtube
  • 60% millennial luwih seneng nonton video perusahaan liwat maca newsletter perusahaan

Mung ana 80 yuta milenial ing AS lan kepinginan kanggo video online amarga saluran komunikasi sing disenengi saya akeh. Video minangka cara sing efektif kanggo bisnis nuduhake swara lan crita merekane. Brad Jefferson, CEO lan pendiri Animoto

Kanggo rincian liyane, download Sinau Pemasaran Video Online lan Sosial Animoto, adhedhasar tanggapan saka 1,051 konsumen.

Sipat Nontoni Milenial

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Iku sawetara statistik sing apik banget babagan konsumsi video milenium. Saka cara sampeyan njlentrehake, kayane ora tren sing bakal ilang mengko wae, mula perusahaan bakal luwih cerdas yen ora ngerti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.