Apa Prilaku Blanja Milenial Bener-beda Banget?

Mobile Milenial

Kadhangkala aku nggrundel nalika krungu istilah millennial ing obrolan pemasaran. Ing kantor kita, aku dikepung karo millennial dadi stereotip etika kerja lan hak nggawe aku dadi ora sabar. Kabeh wong sing ngerti yen umur saya akeh lan optimis ing mbesuke. Aku seneng karo milenial - nanging ora ngira disemprot karo bledug sihir sing ndadekake dheweke beda banget karo wong liya.

Milenium sing dakgawe bareng ora wedi ... kaya umure nalika semana. Bedane mung sejatine sing dakdeleng yaiku dudu umur, nanging kahanan. Milenial tuwuh ing wektu nalika kemajuan teknologi saya cepet. Gabungke optimisme, wani, lan teknologi sing kasedhiya, lan mesthine, kita bakal bisa ndeleng prilaku unik. Ing titik, 73% # millennial entuk tumbas langsung ing smartphone

Amarga isih enom lan ora nglumpukake bandha, tuku tenaga saben milenial ora luwih gedhe tinimbang generasi lawas, nanging jumlah milenial saya akeh. Lan kasugihan lan jumlahe saya akeh, dadi bagean saka populasi sing ora bisa diabaikan.

Durung suwe, sampeyan bisa uga wis krungu kedadean roti bakar alpukat, ing endi topan nyatakake milenium ora bisa mbayar barang amarga mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo kemewahan sing ora bisa dibayangke. Miturut a Bank Amerika Sinau Merrill Edge, milenium luwih milih prioritas kanggo lelungan, restoran, lan anggota gym tinimbang masa depan finansial. Secara pribadi, aku ora yakin iki minangka conto milenial sing ora tanggung jawab, bisa uga ateges manawa generasi mudha kita nganggep pengalaman tartamtu luwih saka liyane.

Iki cocog karo millennial sing mbuwang dhuwit karo perusahaan sing cocog karo dheweke kapercayan lingkungan lan sosial. Yen sampeyan duwe kurang dhuwit nglampahi lan ngarep-arep bisa menehi pengaruh sing luwih gedhe, nginep sore karo kanca ing cafe lingkungan sing nyedhiyakake kopi saka sumber sing berkelanjutan lan menehi sumbangan kanggo komunitas kasebut bisa dingerteni kanthi sampurna. Thanks kanggo Internet lan media sosial, keputusan tuku iki bisa ditliti kanthi gampang - ora kaya nalika isih enom!

Yen seneng karo merek sampeyan, dheweke bakal muji pangalembana kanggo kabeh wong sing ngerti. Yen ora, dheweke bakal cepet nelpon sampeyan. Apa tegese tren blanja milenial kanggo para pengecer? Iku tegese ngadeg ing mburi produk sing berkualitas. Sinau babagan cara nyambungake karo panjaluk pamirsa sing beda. Dadi proaktif lan ora reaktif bakal tetep nambah kesetiaan merek, nambah penylametan pelanggan, lan ngasilake luwih akeh. Tim Konten IMI

Sinau babagan cara millenial ngowahi lanskap blanja lan cara paling apik kanggo nyambung karo generasi kasebut.

Prilaku Blanja Milenial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.