Saran paling apik kanggo Strategi Pemasaran Konten Milenial sing Sukses

Millennials

Iki minangka jagad video kucing, pemasaran virus, lan sing penting. Kanthi kabeh platform online kanggo nggayuh calon pelanggan, tantangan paling gedhe yaiku kepiye nggawe produk sampeyan relevan lan dikarepake kanggo target pasar.

Yen target pasar sampeyan milenial, mula sampeyan duwe tugas sing luwih angel kanggo kebutuhan generasi sing ngentekake jam ing media sosial lan ora adhedhasar teknik pemasaran tradisional. 

Generasi sing ngerti persis apa sing dikepengini lan ora entuk apa-apa sing kurang, yaiku… akeh wong sing angel. Sanajan ngono, ora mokal nggawe strategi pemasaran efektif sing target milenial, mung mbutuhake pendekatan anyar kanggo nyambungake.

Apa Ora Bisa?

Yen sampeyan nyoba nggayuh milenium, ana sawetara perkara sing kudu dihindari yen sampeyan pengin duwe kampanye pemasaran sing sukses:

  • Konten Mboseni
  • Konten Berbasis Teks sing Abot
  • Adol Keras
  • Pariwara ing TV lan Koran

Prekara kasebut biasane nggawe milenium adoh saka perusahaan utawa produk. Dheweke ora seneng dikandhani apa sing bakal dituku kanthi cara sing padha karo generasi kepungkur sing menehi respons apik babagan glamor lan pesona pariwara sing apik lan level penjualan sing jelas.

Apa sing Bisa Digunakake?

Telung prekara sing penting kanggo nggawe strategi pemasaran sing efektif kanggo para milenial. Sampeyan kudu: Melu, Nglipur, lan Ndidik.

Melu Milenium:

Situs web media sosial kaya Instagram, Snapchat, Twitter, lan Youtube digunakake dening Platform kasebut sampurna kanggo ngirim lan promosi konten sing visual nggumunake, bisa dituduhake, lan sing paling penting, bisa ditrapake maneh. 

bubar, Honda nggawe kampanye pemasaran sing sukses banget sing dituju kanggo milenium kanthi nggunakake saringan Instagram lan serangkaian SnapChats sing dienggo kaya geni. Pendekatan kasebut ngidini nggawe konten sing bisa dituduhake lan bisa dituduhake kanthi modern lan relevan karo sosial tanpa meksa adol. 

Wendy njaga akun Twitter aktif sing asring mangsuli pitakon karo para pelanggan humor lucu, lantip, lan lucu. Jinis "trolling" iki minangka landesan budaya milenial saiki lan dadi target target target milenial kanthi cara iki minangka pilihan paling apik kanggo nggunakake basis konsumen sing digoleki iki.

Salah sawijining komponen utama ing nggawe strategi pemasaran sing efektif lan suksestarget milenium yaiku kanthi aktif melu platform media sosial sing padha seneng digunakake. Kanthi nindakake iki, sampeyan njupuk langkah pertama kanggo nambah basis pelanggan lan ngrampungake target operasional lan proyeksi laba. 

Milenium Milenium

Video wis dadi juggernaut pemasaran lan perusahaan nglampahi jutaan dolar saben taun ing pariwara video ing situs web lan platform media sosial. Nanging gaya pemasaran video standar sing saiki-ana-apa-sing-kita-adol, ora bakal nindakake apa-apa kanggo nyenengake basis pelanggan milenial.  

Video virus yaiku a bagean pemasaran sing gedhe lan nggawe video sing dadi perkara gedhe sabanjure yaiku cara paling apik kanggo panghibur lan narik kawigaten basis pelanggan milenial. Kanthi luwih saka 4 jam saben dina digunakake ing telpon, luwih aman yen umume milenium seneng video sing apik. Kucing, gagal, sindiran, remix crita berita, maca lambe sing ala, sampeyan ngarani yen dheweke wis nonton. 

Akeh perusahaan kaya Old Spice lan GoDaddy sing kondhang amarga iklan video paling populer sing asring dadi viral amarga seneng, kesenengan, konyol, lan kadang-kadang mudhun-tengen-nyata-nyata-kasunyatan.

Lan ora mung video maneh!

Lan nalika video lucu cekak is cara sing apik kanggo narik target target pamirsa milenial, kasunyatane dudu mung cara. Ngasorake pamirsa milenial sampeyan uga bisa dipikolehi liwat artikel cekak sing ana gandhengane karo kapercayan, masalah sosial, lan narasi nyata. Umume wong, kalebu Millennials seneng crita cekak lan narik kawigaten sing meksa dheweke maca kabeh. Yen sampeyan ora bisa nggawe konten nulis kreatif sing dibutuhake kanggo narik kawigaten lan nyenengake para pamirsa target, mula sampeyan bisa uga mikir golek panulis lepas ing platform kaya Upwork utawa nyewa penulis saka layanan kaya EssayTigers.

Filter, meme. boomerangs, stiker, clickbait, lan game seluler kabeh dadi cara efektif kanggo nargetake pamirsa sing kebal karo teknik pemasaran konvensional. Wangun tambahan hiburan kasebut kalebu jutaan sing disenengi lan enggo bareng sing promosi kanthi alus babagan produk tanpa meksa calon pelanggan.

Nanging sampeyan mutusake kanggo nyenengake basis pelanggan milenial liwat strategi pemasaran, priksa manawa ngetutake pandhuan iki:

  • Gawe Seneng!
  • Gawe Shareable!
  • Gawe Lucu!
  • Gawe relevan!
  • Gawe Asli!
  • Gawe Relasi!

Ajar Millenium

Ndhidhikan millenial babagan mupangat produk minangka komponen pungkasan sing kudu dipikirake nalika ngembangake strategi pemasaran sing efektif kanggo milenium. Luwih sewu taun ngerti babagan perusahaan lan produk sampeyan - wiwit digawe menyang ngendi bathi - luwih cenderung njupuk keputusan kanggo tuku saka sampeyan.

Coba gawe strategi pemasaran sing, saliyane target liyane, ndhidhik basis target milenium babagan mupangat kanggo konservasi lingkungan, hak asasi manungsa, utawa amal sing bathi saka produk langsung direwangi. Kanthi cara kasebut, millennial ngrasakake kekuwatan sing dituku tanpa luput saka konsumsi.

Perusahaan sandhangan Patagonia bubar nyumbang bathi sedina muput saka Penjualan Ireng Jumuah kanggo amal. Penjualane liwat atap lan strategi pemasaran gumantung banget karo milenial sing ana gandhengane karo sebab lan nuduhake informasi karo kanca lan pandhereke. 

Malah ALS Ice Ember Challenge pancen angel banget kampanye pemasaran sing sukses pendhidhikan campuran karo sumbangan amal kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake sing gampang digawe lan menehi kesempatan kanggo ketenaran internet. Pungkasane, organisasi kasebut nglumpukake sumbangan luwih saka $ 115M.

Perusahaan liyane wis ngetutake taktik sing padha kanggo pasar lan pariwara kanthi nggawe milenium ngerti kerja amal, nyelarasake karo kampanye pemasaran sing progresif menyang pasangan seks lan biracial, lan malah ningkatake kabijakan lan praktik perekrutan supaya para pelanggan ngerti babagan upah sing kompetitif lan bisa urip. lan tunjangan sing dibayar kanggo kabeh karyawane.

Nggabungake pendhidhikan menyang strategi pemasaran sampeyan yaiku wigati banget kanggo nggayuh milenial. Yen sampeyan luwih bisa nyambungake karo macem-macem aspek produk utawa perusahaan, luwih gampang nggawe loyalitas jangka panjang lan terus produk menyang pasar kanthi efektif.

Kepiye Sampeyan Bisa Nggawe!

Nalika nyedhiyakake roadmap menyang kampanye pemasaran sing sukses sing target target millennial iku gampang, proses kanggo ngrampungake pancen mbutuhake akeh gaweyan amarga saben produk, merek lan perusahaan beda. 

Miwiti kanthi riset strategi pemasaran sing sukses (lan malah gagal) sing wis digunakake dening perusahaan liyane. Sinau babagan kepiye cara nggawe, alat apa sing digunakake, lan kepiye carane bisa melu, menghibur, lan ngajari basis pelanggan milenial.

Skenario paling ala, nyewa milenium utawa loro kanggo menehi sampeyan wawasan sing sampeyan butuhake babagan apa sing dikarepake lan sing ora dikarepake demografi sing paling dikarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.