Ngaso tentrem, Kancaku Mike

Nalika pisanan pindhah saka Pantai Virginia menyang Denver, mung aku lan anakku loro. Pancen medeni banget ... proyek anyar, kutha anyar, omah-omahku rampung, lan tabungan saya ilang. Kanggo ngirit dhuwit, aku saben dina njupuk rol supaya bisa kerja. Sawise sawetara minggu, aku kudu ngobrol sawetara karo wong ing rel ringan sing jenenge Mike.

Iki potret sing ditemokake ing situs putra Mike.

Iki potret sing ditemokake ing situs putra Mike.

Mike pancen priyayi luhur. Aku wong lanang sing gedhe banget, mula bisa uga kita bisa ngalahake. Sawise kenal karo Mike, aku ngerti yen dheweke kerja dadi Marshall sing nglindhungi hakim federal ing kutha kasebut. Kanthi 9/11, Mike duwe tugas serius lan dheweke seneng tanggung jawab kasebut. Semono uga semangat protèktife ora rampung ing undhak-undhakan pengadilan. Aku asring nemokake Mike nemokake kursi ing rel ringan ing antarane mabuk lan penumpang liyane. Ing tengah obrolan, aku bakal ngerti yen aku ilang perhatian nalika dheweke ngawasi wong liya. Dheweke ora ngerti yen dheweke ana ing kono nglindhungi.

Iki minangka jaman ing uripku sing akeh takon lan ora akeh wangsulan. Aku wiwit mlebu Greja lan nalika dina kapisan aku ndelok Gréja lan ana Mike lan Kathy. Aku ora percaya yen ana kebetulan.

Mike nggawa aku ing sangisore swiwi lan mbukak omahku lan bocah-bocah. Kasedhiya sawetara preinan karo Mike, Kathy lan bocah-bocah (wis diwasa). Obrolan ing sepur pancen apik banget lan sawetara kenangan sing tak senengi saka Denver. Mike tresna marang kulawarga luwih saka apa wae ing jagad iki. Ora asring sampeyan ndeleng wong sing dedeg piala nangis, nanging sampeyan mung kudu miwiti ngomong babagan keluargane.

Ngluwihi kulawargane, Mike uga duwe hubungan sing kuat karo Yesus Kristus. Dheweke ora nganggo klambi, nanging uga ora adoh saka pacelathon. Mike minangka salah sawijining wong Kristen sing pancen ngucapke matur nuwun banget marang kabeh sing diwenehake. Aku weruh rasa seneng lan percaya marang Mike sing ora ditemokake ing pirang-pirang wong diwasa, utamane amarga iman lan kulawarga. Mike ora martakake, dheweke pancen nyoba urip miturut kekarepane sing dikersakake Gusti Allah. Mike mung nuduhake rasa seneng lan pengalaman ing katresnan marang Gusti Allah karo sampeyan. Ora nate meksa, ora nate mandhiri.

Aku entuk cathetan saka Kathy, bojone Mike, bengi iki sing ujar manawa dheweke wis seda nalika turu. Aku kaget banget. Aku kuciwa amarga aku ora nate bali lan ngunjungi Mike, lan luwih sedhih yen aku ora terus ngubungi telpon. Kathy lan kulawargane kudu ngerti yen dheweke minangka bagean penting ing uripku. Aku ora sangsi manawa Gusti Allah nempatake Mike ing sepur sing padha kaya asring ditindakake kanggo mbantu aku golek dalan.

Aku matur nuwun banget kanggo Mike, katresnan kulawarga, lan kenangan luar biasa sing diwenehake marang aku lan kulawarga. Gusti Allah mberkahi kowé, Mike. Ngaso tentrem. Kita ngerti sampeyan lagi ing omah.

8 Komentar

  1. 1

    Doug, apa kesaksian kanggo urip kanca kanca Mike sampeyan. Muni kaya wong sing apik tenan sing duweni pengaruh banget marang kabeh wong sing dheweke kenal. Matur nuwun kanggo nuduhake crita pribadi lan nuduhake babagan seksi seksi Mike. Nyuwun pangapunten amarga kelangan kancamu.

  2. 3
  3. 4
    • 5

      Hi James,

      Akeh pandonga sing kasedhiya kanggo kulawarga sampeyan. Aku wis 'nyilih' foto hebat Mike sing ana ing situs sampeyan. Iki gambar sing apik lan persis kaya aku kelingan Mike.

      Thanks,
      Doug

  4. 6

    Hai Doug,

    Babagan Mike sing tenan nyentuh, nuwun sewu amarga sampeyan kelangan kanca sing apik. Seneng sampeyan nuduhake iki, crita sing apik banget lan aku dadi pangeling penting babagan kadang kedadeyan sing paling apik tenan kanthi cara sing kaget.

  5. 7

    kurang ajar,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kiriman babagan bapakku, aku seneng banget krungu saka pirang-pirang poeple sing ngormati bapakku, kita kabeh bakal kangen banget, nanging mesthi eling dheweke saiki ana ing papan sing luwih apik lan isih nonton kanggo kabeh wong, seneng bisa ngenteni kulawarga lan kanca-kanca maneh. tetep kita kabeh ing pandonga, utamane ibu.

    maneh matur nuwun sanget !!!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.