Migrasi saka CMS menyang CMS

ngrampok pitulung 2

WordPress, Joomla, K2, Drupal, TYPO3, Blogger, Tumblr… apa sampeyan kudu pindhah saka siji situs menyang situs liyane? Kita wis asring nyiksa lan mbutuhake gaweyan manual. Ora mung iku, nanging sanajan sampeyan wis mindhah konten, asring ora menehi hasil karo pangguna, kategori lan tag taksonomi, slug URL, komentar utawa gambar. Cekakipun, mesthi kerjaan… nganti saiki.

Alex Griffis, CTO MaxTradeIn (situs sing apik kanggo dagang ing mobil sampeyan), nyritakake babagan CMS2CMS bengi iki CMS2CMS pancen wis ngrancang integrasi jembatan sing gampang pindhah konten saka siji instalasi standar sistem manajemen konten ing ndhuwur menyang liyane.

migrasi CMS

Regane regane larang regane $ 29… kanthi dhukungan (tautan afiliasi kalebu ing ndhuwur). Cukup instal file jembatan kanggo ngatur komunikasi lan sampeyan siyap mbukak!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.