Cara Ngalih Blog Sampeyan lan Tetep Momentum Panelusuran

momentum telusuran google

Yen sampeyan duwe blog sing ana, kemungkinan sampeyan duwe otoritas mesin telusuran ing domain utawa subdomain kasebut. Biasane, perusahaan mung miwiti blog anyar lan ninggali blog sing lawas. Yen konten lawas sampeyan ilang, iki bisa uga bakal dadi momentum sing gedhe.

Kanggo njaga otoritas mesin telusuran, iki carane pindhah menyang platform blog anyar:

  1. Ekspor konten blog lawas lan Impor menyang platform blog anyar. Sanajan sampeyan nindakake kanthi manual, luwih becik tinimbang ora miwiti konten.
  2. Tulis 301 pangalihan saka URL post blog lawas menyang URL post blog anyar. Sawetara platform duwe modul pangalihan utawa Plugins supaya luwih gampang iki.
  3. Tulis pangalihan saka feed RSS blog lawas menyang feed RSS blog anyar. Aku nyaranake nggunakake Panganan supaya sampeyan bisa nganyari feed tanpa gangguan ing mbesuk (Sanajan aku pengin wong metu karo alternatif kanggo Feedburner! Ala tenan).
  4. Yen sampeyan pindhah domain utawa subdomain, isih bisa pangalihan menyang alamat blog anyar. UPDATED: Aku wis ngerteni manawa klien ilang sawetara rangking nalika nggawe subdomain nanging kadang bisa cepet bali. Ganti domain kabeh bisa nyebabake pengaruh sing drastis. Aku bakal nyoba ngindhari iki kanthi kabeh biaya.
  5. Coba akeh URL blog lawas sampeyan lan priksa manawa maju kanthi bener.
  6. monitor Google Webmaster lan Bing Webmaster kanggo kaca sing ora ditemokake lan mbenerake. Aja repot mriksa saben dina - butuh wektu seminggu utawa rong sadurunge sampeyan bisa nemokake prob
  7. Publikasikan ulang Peta Situs lan kirim maneh saben sampeyan mbenerake item.
  8. Yen sampeyan ngganti domain utawa subdomain, kerugian paling gedhe sing bakal sampeyan lakoni yaiku situs kaya Technorati, sing kudu ndhaptar alamat blog anyar. Dheweke ora duwe sarana nganyari alamat sampeyan sing sejatine.

Mangkene gambar layar Google Search Console lan cara nggoleki 404 referensi sing Ora Ditemokake:
webmaster 404

Kanthi mesthekake konten sampeyan wis diarahake kanthi bener, ora mung manawa pengunjung bisa nggawe konten sing digoleki, sampeyan uga bakal ngasilake 404 kaca sing Ora Ditemokake. Siji cathetan iki… wenehi Webmaster utawa rong minggu supaya bisa nggayuh! Sawise sampeyan pangalihan alamat sing ora apik, alamat kasebut ora bakal langsung diatasi ing Webmaster (aku ora yakin kenapa!).

Ing cathetan kasebut, aku asring nemokake manawa situs eksternal nerbitake URL sing ora bener - mula aku bakal pangalihan URL sing ora apik kanthi bener!

One comment

  1. 1

    Aku setuju manawa WordPress plugin Redirection minangka penyelamat, aku seneng banget. Muga-muga aku ngerti saiki sing aku ngerti, iki bakal ngirit akeh ngelu. Matur suwun Douglas!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.