SmartDocc: Ngatur Repository Microsoft Word

sorotan pinterdoc

Umume tim Pemasaran B2B ngerteni proposal nulis (RFP) lan materi pemasaran ing Microsoft Word bola-bali. Sawise bisnis sampeyan wiwit tuwuh, sampeyan bakal nemokake dokumentasi ana ing endi wae. Kita nggunakake Google Docs kanggo dokumentasi lan kolaborasi klien. Kita nggunakake Tinderbox kanggo repositori proposal kita.

Amarga mayoritas perusahaan perusahaan terus nggunakake Microsoft Word kanggo nulis dokumentasi… ora ana cara sing gampang kanggo nggunakake dokumentasi kasebut. Piranti Lunak ThirtySix minangka perusahaan regional sing mentas nampilake sistem repositori adhedhasar teknologi Microsoft ing Verge - konferensi saben wulan nuduhake wiwitan sing apik ing wilayah kasebut.

Nggunakake layanan Microsoft Sharepoint, Software ThirtySix nggawe SmartDock kanggo njawab masalah sing spesifik - nanging gedhe tenan. Perusahaan gedhe kanthi ton dokumentasi ora duwe sarana ngatur, nemokake, lan nggabungake dokumentasi kanthi otomatis kanggo macem-macem panggunaan. Saiki dheweke nggunakake SmartDocc. SmartDocs minangka solusi manajemen konten lan panggunaan konten ing Microsoft Word.

pandhita

Sorotan fitur SmartDoches:

  • Leverage wis nulis lan nyetujoni konten supaya cepet nggawe anyar Microsoft Word dokumen.
  • Nggunakake maneh teks, tabel, grafis, lan diagram kanthi gampang Microsoft Word dokumen.
  • Gunakake teks bersyarat kanggo ngasilake macem-macem variasi output saka siji dokumen Microsoft Word.
  • Ngilangi konten sing ora konsisten lan kadaluwarsa kanthi notifikasi pangowahan proaktif lan nganyari otomatis.
  • Bisa nganggo warisan Microsoft Word dokumentasi Ora ana konversi dokumen sing dibutuhake.
    Integrasi karo sistem manajemen dokumen.
  • Terus nyimpen dokumen ing lokasi sing padha digunakake saiki.

Sawetara anggota pamirsa takon babagan rencana perusahaan kanggo makarya lan nggabungake ing platform kantor liyane. ThirtySix Software nanggapi manawa ora bakal ana rencana kaya ngono - sistem kasebut ditulis nganggo C #, dirancang karo Sharepoint, lan bisa digunakake khusus karo Microsoft Word. Aku setuju karo ThirtySix manawa iki strategi sing apik banget - pasar kanggo Microsoft gedhe banget lan biaya lan kerugian sing ana gandhengane karo mudhi wawasane bakal akeh banget.

Dolan maring Piranti Lunak ThirtySix kanggo informasi tambahan utawa demonstrasi piranti lunak kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.