Microsoft Tindakake Langkah Kundur karo Outlook 2007

steamedMatur nuwun kanggo wong-wong liwat sitepoint kanggo iki kepala munggah.

Keputusan kaya iki sing nggawe sampeyan kepengin weruh Microsoft. Kanthi Outlook 2007, Microsoft ora bakal nawakake nawakake email maneh nggunakake browser. Luwih becik dheweke bakal nggunakake Word.

Iki bakal nyebabake watesan ing Outlook ing ngisor iki:

  • ora ana dhukungan kanggo gambar latar mburi (HTML utawa CSS)
  • ora dhukungan kanggo formulir
  • ora ana dhukungan kanggo Flash, utawa plugin liyane
  • ora ana dhukungan kanggo float CSS
  • ora ana dhukungan kanggo ngganti peluru karo gambar ing dhaptar sing ora ana urutan
  • ora ana dhukungan kanggo posisi CSS
  • ora dhukungan kanggo GIF animasi

Katrangan lengkap.

Pemasaran email adhedhasar ijin pungkasane entuk ditampa lan momentum kanthi arus utama. Interaksi karo para pamiarsa kasedhiya kanthi 'prekara gedhe' sabanjure liwat pemicu acara lan interaksi data tambahan.

Nggarap panyedhiya layanan email adhedhasar ijin, aku ngarep-arep inovasi anyar ing klien email - kemungkinan kaya Flash ing Email, Video ing Email, Ngobrol ing Email, lan Aplikasi Email Kaya sing ngidini wong bisa berinteraksi karo bank, kerja, kanca, lan lamarane kanthi aman lan aman.

Kayane Microsoft bakal ngganti. Microsoft dominasi pasar email ... dadi duwe kesempatan kanggo tenan nambah pengalaman pelanggan kanthi inovatif karo produke. Minangka pimpinan pasar, dadi tanggung jawabe. Luwih becik, dheweke kayane wis liwat dalan sing gampang lan ora nantang tantangane.

Iki minangka jinis keputusan sing kudu nggawe salivating pangembang klien email liyane. Yen sampeyan durung nate krungu jenenge Thunderbird… Sampeyan pancen bakal taun iki!

Ana ing TI sing nganggep iki berkah, bisa uga lara lan kuwatir kuatir karo masalah keamanan sing ana gandhengane karo email. Nanging, uripe saya rumit. Keputusan jinis iki mung nggawe pangguna ndownload lan nginstal aplikasi liyane sing bakal dhukungan kanggo interaksi sing padha digoleki. Saiki TI kudu kuwatir apa sing bakal ditindakake lan kepiye cara ngontrol.

Siji conto: Aku kelingan nalika ana IT ing sawijining perusahaan gedhe, aku makarya kanggo lampiran sing diblokir ing email. Asile, kabeh wong ing perusahaan kasebut mung metu lan entuk alamat hotmail. (Pungkasan krungu, iki isih padha karo dheweke).

C'mon Microsoft. Sampeyan bisa luwih apik tinimbang iki! Iki minangka jinis keputusan sing gampang nyebabake sampeyan sungkowo karo Penyedia Layanan Email, Agensi, Pemasar ... lan sing paling penting, para pangguna sampeyan.

10 Komentar

  1. 1

    Aku ngerti aku mandheg nggunakake Outlook versi anyar iki lan nalika thunderbird dadi babak beta, aku bakal ndeleng maneh serius banget; utamane diwenehi tambahan tagging.

  2. 2

    Siji-sijine wong sing peduli karo Outlook 2007 nggunakake Word kanggo ngirim email, lan ngilangi fitur kasebut ing ndhuwur yaiku desainer lan pangembang. Dudu PENGGUNA!

    Apa pangguna sing ujar? Muga-muga bisa entuk luwih akeh email pemasaran sing ora ana gunane!?.
    Apa pangguna sing ujar? Aku mung bisa njupuk gambar latar mburi sing gedhe kanggo emailku !?
    Apa pangguna sing ujar? Muga-muga bisa ngilangi jumlah email sing mbukak !?

    Dudu aku?

  3. 3

    Martin,

    Aku ora setuju karo sampeyan lan ngerti, adhedhasar data taun, manawa sampeyan kalebu minoritas. Pangguna ora seneng spam, nanging seneng banget karo email sing digoleki kanthi estetis. Klien sing dakkanggo meh ora entuk konversi saka email adhedhasar teks. Email HTML dibukak, diklik, lan dikonversi kanthi tarif eksponensial.

    Email tanpa guna ora bakal dikirim. Nanging, ngirim email sing cocog karo konten sing pas ing wektu sing tepat mbutuhake pelacakan, klik-tayang lan konversi ing email kanggo ngerteni apa sing dikarepake. Kita menehi saran marang klien supaya ora ngirim email kanthi jumlah luwih sithik kanthi konten sing ditarget kanggo entuk asil… lan bisa digunakake. Dadi, survey apik banget kanggo nglumpukake data ing klien lan menehi apa sing dikarepake.

    Luwih ora entuk email tanpa guna, apa luwih becik njaluk survey sing takon manawa topik kasebut ana hubungane karo sampeyan? Lan adhedhasar wangsulan kasebut, perusahaan nanggapi kanthi tepat? Klien Outlook 2007 ora bakal duwe pengalaman kasebut amarga sawetara keputusan sing apik.

    Iku biasane kaya mlebu ing restoran favorit sing ngerti jeneng sampeyan, meja favorit sampeyan, lan kepiye sampeyan seneng karo panganan. Dheweke ora nindakake tanpa nglumpukake informasi saka sampeyan. Ora beda karo web utawa email!

    hormat,
    Doug

  4. 4

    Kajaba tampilan lan aran email, sampeyan bisa nindakake kabeh pangaturan dhewe ing teks. Nanging aku ora setuju yen pangguna seneng email sing apik. Sing dakkarepake yaiku email minangka dokumen, dudu kaca web. Sampeyan bakal bisa nambah konteks lanjutan menyang email kanthi WPF \ E lan komponen liyane sing bakal teka. Kabeh mau bakal independen ing platform lan bakal ngidini desainer luwih akeh grater tinimbang html, kalebu lingkungan 3d interaktif lengkap.

    Alesan utama sing menehi IE wis dicopot yaiku ana akses grater menyang Windows API. Lan yen ana kothak "Keamanan" interupt sampeyan uga padha karo "OK" kaya apa wae.

    Mangkono pamblokiran lampiran sing paling ora aman ing level klien lan Exchanage. Nanging sampeyan bakal diidini mbukak .NET aplikasi ing lingkungan kasebut kayata kabeh .NET app saka sumber sing ora disengaja mlaku ing kothak wedhi sing wis aman lan wis kabukten akses nalika ora ngganggu kekayaan konten.

    Pindhah menyang format email OpenXML minangka stroke utama kanggo microsoft. Iku tegese prosedure bisa interoperable karo produk OpenXML liyane kayata StarOffice lan OpenOffice. Iki bakal ngidini pangguna pindhah saka klien kasebut, lan liya-liyane kaya Outlook Express menyang Outlook tanpa kudu pindhah menyang format email sing dimiliki.

  5. 5
  6. 6

    Biasane aku kudu nyunting entri 2 utawa 3 sawise aku nemokake kesalahan! Ora kuwatir.

    Poin sampeyan apik banget ... nanging dakkira kudu nantang email mung minangka mekanisme transportasi. Coba pikirake babagan hebat email kanthi fungsi lan integrasi tambahan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.