Microsoft: Tambahake aku menyang Dhaptar Mail Ferrari

Wayahe rame-rame. (Yen sampeyan saiki bisa nggambarake aku, aku gojengkel driji lan nggrundel kaya Louis Black.)

Akeh sing mbahas babagan boten ing blogosfer sapunika amarga Microsoft ngirim sawetara laptop Ferrari karo Vista sing wis dimuat menyang pirang-pirang blogger A-List. Wong lagi keweden. Kayane Microsoft tuku pemilihan utawa liya-liyane, utawa dheweke dadi konco pembunuhan JFK, utawa dheweke adol senjata pemusnah massal menyang Korea Lor.

Aku karo Scoble sing siji iki!

Tangi, wong, iki bisnis! Minangka tugas utama saben pemasar kanggo investasi dhuwit sing bakal nyebabake pengaruhe para pembeli… wektu. Sampeyan duwe anggaran, luwih becik sampeyan bisa sukses. Ing ngisor iki kalebu:

  1. Microsoft nggawe panjaluk para blogger (ora entuk)
  2. Ummmm, iki wae.

Iki ora beda karo Shaq sing entuk sepasang sneaker khusus sing digawe saben dina saben taun. Apa kabeh bocah liyane dolanan basket nangis karo Mommies manawa Shaq entuk sepatu olahraga gratis, nanging ora? ORA! Ibu ora sabar golek adonan amarga Shaq minangka pengaruh lan dheweke mbayar 8 kaping luwih akeh tinimbang sneaker sing paling angel.

Apa sampeyan ndeleng pungkasan balapan Nascar? Pengemudi nganggo siji tutup, njupuk ngombe soda jeneng merek, mbuwang topi liyane (kalorone duwe logo bokong gedhe), lan dheweke miwiti saben ukara kanthi 5 jeneng sponsor. "Ya, aku dakkandhani Jim, Dupont iki, Reeses, Toshiba, Lewi, Chevrolet pancen apik banget ing kana." Apa ana sing metu saka Nascar njerit, "Sampeyan nyoba pengaruh karo kabeh iklan merek!". Ora

Mbok Tiger Woods mesthine kudu duwe disclaimer ing klambi sing klub sing digunakake digunakake, utawa bal, utawa Cadillac. Minta wong, golek urip. Kita dudu politisi. Kita ora ana ing koran sing jurnalisme lan pariwara kudu dipisahake amarga tombak pengaruhe bisa milih pemilihan. Aku ora sumpah utawa sumpah marang sapa wae. Aku dadi blogger. Aku duwe 500 pembaca saben dina lan pemasaran afiliasi malah ora mbayar biaya akses internetku.

Siji-sijine wong sing duwe kewajiban marang sing maca yaiku blogger, dudu Microsoft. Blogger pertama entuk laptop lan sing pertama dik blogake? Hei, aku entuk laptop keren iki saka Microsoft. Kiro opo ?! Iki minangka pambocoran lan saiki sampeyan ngerti.

Aku pribadi INGIN Microsoft nyebarake laptop lan Vista. Aku pengin ngrungokake babagan cara kerjane, apa regane regane ora. Microsoft nyelehake aku ing dhaptar sampeyan! Para pamiarsa pengin ngerti!

Kesalahan sing digawe ing kabeh debacle iki yaiku Microsoft back-peddling. Mangkene kepiye cara nggawe pemasaran karo aku:

Pitakon saka Blogger (swara serak): Mr. Evil Microsoft! Kita wis krungu manawa sampeyan nyebarake laptop sing larang banget karo Vista sing wis dimuat menyang blogger A-list. Kayane sampeyan nyoba pengaruhe para blogger kasebut kanthi hadiah sing mewah kasebut kanthi pangarep-arep supaya bisa blog kanthi positif babagan pengalaman Vista. Apa iki bener?

Tanggepan saka Douglas Karr, VP Marketing saka Microsoft (sing penting): Ya, bodho. Kuwi tugasku.

Pambocoran Lengkap:

  • Microsoft durung mbayar apa-apa kanggo kiriman iki. Nyatane, aku ngirimake saka Mac.
  • Aku entuk sawetara tiket Colts saka Pat Coyle. Apa ora masalah karo kabeh? Aku wis nulungi pirang-pirang ton ing blog lan dheweke kaget karo dheweke sawetara minggu kepungkur. Apa sampeyan nesu karo aku? Apa aku wis nyalah gunakake real estate kaca minangka ganti? Mungkin, aku ora yakin tenan. Dheweke pancen bagus karo blog sing hebat dadi aku asring referensi. Ayo waca! Apa sampeyan entuk Widget anyar? Pancen apik tenan, kene sampeyan:

  • Blog iki digawe nganggo PHP lan MySQL lan akeh plugin sing GRATIS 100% GRATIS. Lan aku tresna mau! Saiki goleki wong-wong mau yen diwenehake kanthi gratis, ya ?!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.