Situs web Microsoft Office entuk Facelift

Situs sing apik… Aku seneng tata letak sing anyar. Warta ala… Aku ora bisa klik-tengen ing Firefox kanggo ngangkat clipart maneh. Ahhh, nanging isih ana screenshot!

Microsoft Office Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.