Microsoft Bukak MySpace… Spaces… er… Error

Aku entuk kesalahan ing ngisor iki nalika ngeklik tombol Telusuran ing formulir telusuran ndhuwur ing Microsoft Spaces ing Mozilla Firefox:

Kesalahan Spasi

Aturan Monopoli Internet:

  1. Sampeyan ora prelu nyalin, sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo tuku lan ngirit kuciwane kabeh.
  2. Elinga manawa ana browser liyane ing kana, pancen ana! Apa sampeyan lali karo tuntutan hukum kasebut?
  3. Sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo nggawe sing beda. Nindakake # 1 utawa nindakake sing beda.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku pancen wis entuk kerangka .NET lan mbukak. Aku sejatine berkembang ing .NET. Yen pancen masalah iki, mula pesen kesalahan sing luwih apik wis ditata. Utawa bisa uga skrip sing nyoba kerangka sadurunge ngemot kaca.

    Aku bakal nyoba maneh sawetara dina.

  3. 3

    nalika aku mbukak spasi.live.com aku ora bakal ndeleng link SEARCH. Mbok dheweke njupuk kanggo ndandani?

    Apa wae, apa sampeyan nglaporake bug iki menyang wong kaya wong sing tanggung jawab? Aku sangsi yen tim Microsoft maca blog iki.

  4. 4

    Ora, aku ora nglaporake bug iki menyang Microsoft. Aku ora percaya manawa pangguna pungkasan produk piranti lunak kudu dadi wong sing tanggung jawab nglaporake kewan omo. Aku yakin bakal nyoba program tes lan jaminan kualitas sing kuat. Amarga bathi Microsoft, aku yakin manawa Microsoft bisa tuku.

    Ngandika, aku kudu ujar kanthi jelas manawa aku dudu "Microsoft Basher". Yen iki Yahoo!, Aku bakal ngirim pesen sing padha.

    Yen sumber terbuka, aku bakal nglaporake bug kasebut kaya 'wong sing tanggung jawab'.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.