Microsoft Bukak MySpace… Spaces… er… Error

Aku entuk kesalahan ing ngisor iki nalika ngeklik tombol Telusuran ing formulir telusuran ndhuwur ing Microsoft Spaces ing Mozilla Firefox:

Kesalahan Spasi

Aturan Monopoli Internet:

  1. Sampeyan ora prelu nyalin, sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo tuku lan ngirit kuciwane kabeh.
  2. Elinga manawa ana browser liyane ing kana, pancen ana! Apa sampeyan lali karo tuntutan hukum kasebut?
  3. Sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo nggawe sing beda. Nindakake # 1 utawa nindakake sing beda.