Moments Mikro lan Lelungan Pelanggan

lelungan pelanggan.png

Industri pemasaran online terus nggawe kemajuan ing nyedhiyakake teknologi sing mbisakake para pemasar supaya bisa prédhiksi uga menehi roadmap kanggo mbantu konsumen lan bisnis ngowahi. Nanging, kita wis nggawe asumsi nganti saiki. Tema umum personas lan corong penjualan luwih akeh keropos lan fleksibel tinimbang sing kita bayangake.

Cisco nyedhiyakake riset yen rata-rata produk sing dituku duwe luwih saka 800 lelungan pelanggan sing beda sing nyebabake. Pikirake keputusan tuku sampeyan lan cara sampeyan melu ing antarane riset, online, toko, email, telusuran, lan strategi liyane nalika sampeyan terus njupuk keputusan. Ora gumun kenapa profesional sales lan marketing berjuang kanthi atribusi akeh banget. Iki uga alasan liyane kenapa pemasaran omni-saluran kudu diatur kanthi tliti kanggo nambah asil.

Perjalanan Pelanggan Cisco

Yen sampeyan bisa prédhiksi lan nyedhiyakake pemasaran sing ndhisiki lelungan pelanggan, sampeyan bisa nyuda gesekan lan nggawa menyang pembelian kanthi luwih irit. Nyatane, riset saka Cisco nuduhake manawa pengecer sing nawakake Internet Kabeh pengalaman bisa entuk asil bathi 15.6 persen.

Gabungke temonan kasebut kanthi Mikir Kanthi Mikro-Momen Google riset lan isih ana 4 momen mikro sing kudu digatekake saben pemasar:

  1. Aku pengin ngerti momen - 65% konsumen online golek informasi luwih lengkap online tinimbang sawetara taun kepungkur. 66% pangguna ponsel cerdas nggoleki sing katon ing iklan televisi.
  2. Aku pengin lunga wayahe - Tambah 200% ing telusuran "cedhak karo aku" lan 82% pangguna smartphone nggunakake mesin telusuran kanggo nggoleki bisnis lokal.
  3. Aku pengin nggawe wektu - 91% pangguna ponsel cerdas golek ide nalika nindakake tugas lan luwih saka 100 yuta jam suwene konten bisa ditonton ing Youtube taun iki.
  4. Aku pengin tuku wayahe - 82% pangguna smartphone ngubungi telpon nalika ing toko arep milih apa sing bakal dituku. Iki ngasilake 29% tarif konversi seluler ing taun kepungkur.

Nalika Google fokus ing pangguna seluler, sampeyan kudu ngerti pengaruhe saben lelungan pelanggan - wiwit akuisisi nganti upsell utawa mung nganyari. Kasunyatane yaiku supaya kita kudu luwih apik babagan target konten sing nyebabake wektu keputusan tuku. Tambah wong gaya sinau lan unsur sing motivasi tuku lan ora nggumunake kenapa para pemasar ngupayakake ngasilake konten sing nyurung konversi. Analytics ora menehi wawasan babagan iki lan mulane para pemasar konten ngupayakake luwih akeh informasi solusi kanggo prédhiksi lan ngukur kinerja konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.