MBP: Panyedhiya Micro-Blogging lan Protokol

Wis wayahe!pratandha

Sampeyan bisa uga wis maca babagan sawetara wektu sing beda Robert Scoble lan Twitter. Scoble pancen ketemu karo Twitter lan ngrampungake kahanan kasebut. Sawetara wong ngomong babagan model bisnis kanthi layanan blogging mikro kasebut pangguna populer mbayar layanan kasebut.

Aku sejatine pengin ngirim proposal sing luwih apik lan kanggo platform blog mikro-net (Nyang kanca, MediaWiki, Jaiku, Twitter, Pownce, Seesmic, Brightkite, Plurk, Qik, lsp.) kanggo mutusake Protokol Mikro-Blogging. Kabeh layanan kasebut banjur bisa dadi Panyedhiya Micro-Blogging.

Seluler, video, swara, tautan, lampiran, foto, lan pesen kabeh bisa uga ana ing sawijining protokol sing resik. Kemampuan kanggo 'ngetutake' bisa dimanfaatake ing kabeh platform. Saben platform bisa beda saka liyane ing alat pangguna lan antarmuka, nanging beban lan popularitas sawetara liyane bisa wiwit kasebar. Ora kabeh panyedhiya kudu ndhukung media sing beda. Iki bakal nyedhiyakake wektu kerja sing luwih gedhe lan pangguna bisa nggunakake aplikasi klien sing paling disenengi.

Iki dudu pendekatan novel - kayane kaya Penyedia Layanan Internet kanthi email. Aku bisa nggunakake klien sing pengin lan kontak universal karo sapa wae ing dhaptar kontak.

Dadi sampeyan duwe - wektu kanggo Protokol Micro-Blogging ing industri! Lan ayo nyeluk panyedhiya Micro-Blogging Provider. Ayo dadi luwih gampang kanggo konsumen!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Blogging mikro kudu dilebokake layanan sing pangguna bisa nggunakake minangka pesen teks akeh (kanggo nganyari kabeh kanca), bilah status ing jaringan sosial (kaya fungsi status FaceBook), lan uga tandha tangan email.

  4. 4

    Kayane ide sing apik, kajaba paling ora siji wong ing sawetara perusahaan kasebut mesthine kudu melu kepemimpinan supaya bisa kelakon. Aku bisa uga sinis, nanging aku wis ndeleng akeh perkara sing ana gandhengane, nanging aku ora weruh kedadeyan iki, paling ora nganti behemoth kaya Google nggawe protokol lan ujar "kabeh wong ngetutake, utawa liya-liyane. " Nuwun sewu amarga negatif, nanging nate gigit kaping pindho isin.

    BTW, ora yakin apa sampeyan wis weruh nanging pungkasane aku ganti blogku menyang WordPress sawise mandheg mandheg meh setaun. Aku iki nunggu kanggo wektu (lan motivasi) pungkasane ganti saka piranti lunak lawas sing wis dadi luwih larang regane. Saiki aku bisa nindakake luwih saka komentar ing blog sampeyan lan liya-liyane; Aku sejatine bisa miwiti blogging maneh!

    FYI, sampeyan mung salah siji saka telung (3) blog sing daktulis saiki sing aktif. Aku mikir kudu nambah kategori blogroll liyane saka "Blog sing bakal dak turuti yen mung duwe wektu!”Kanggo kabeh blog hebat liyane sing ana ing kana. '-)

    • 5
      • 6

        Terus terang, aku ora ngerti kepiye wong duwe wektu kanggo maca akeh blog. Nalika aku ngidini lunga ing wektu sing ora rampung, aku rumangsa ala banget amarga nglakoni. Banjur yen aku bisa ngidini supaya bisa nyedhot "pacelathon" (waca "debat") mula pancen bakal dadi jaman. Aku ora ngerti kepiye carane wong sing kerja kanthi angel bisa nemokake wektu kasebut.

        Nanging salah sawijining sebab kenapa aku terus maca sampeyan yaiku, kanggo topik sing aku minat, topik sampeyan luwih dhuwur ing "sinyal" tinimbang karo rasio "rame" tinimbang umume blog. Kudos.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.