MBP: Panyedhiya Micro-Blogging lan Protokol

Wis wayahe!pratandha

Sampeyan bisa uga wis maca babagan sawetara wektu sing beda Robert Scoble lan Twitter. Scoble pancen ketemu karo Twitter lan ngrampungake kahanan kasebut. Sawetara wong ngomong babagan model bisnis kanthi layanan blogging mikro kasebut pangguna populer mbayar layanan kasebut.

Aku sejatine pengin ngirim proposal sing luwih apik lan kanggo platform blog mikro-net (Nyang kanca, MediaWiki, Jaiku, Twitter, Pownce, Sesmic, Brightkite, Plurk, qik, lsp.) kanggo mutusake Protokol Mikro-Blogging. Kabeh layanan kasebut banjur bisa dadi Panyedhiya Micro-Blogging.

Seluler, video, swara, tautan, lampiran, foto, lan pesen kabeh bisa uga ana ing sawijining protokol sing resik. Kemampuan kanggo 'ngetutake' bisa dimanfaatake ing kabeh platform. Saben platform bisa beda saka liyane ing alat pangguna lan antarmuka, nanging beban lan popularitas sawetara liyane bisa wiwit kasebar. Ora kabeh panyedhiya kudu ndhukung media sing beda. Iki bakal nyedhiyakake wektu kerja sing luwih gedhe lan pangguna bisa nggunakake aplikasi klien sing paling disenengi.

Iki dudu pendekatan novel - kayadene Penyedia Layanan Internet wis rampung nganggo email. Aku bisa nggunakake klien sing pengin lan kontak universal karo sapa wae ing dhaptar kontak.

Dadi sampeyan duwe - wektu kanggo Protokol Mikro-Blogging ing industri! Lan ayo nyeluk panyedhiya Micro-Blogging Provider. Ayo dadi luwih gampang kanggo konsumen!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Blogging mikro kudu dadi layanan terpadu ing ngendi pangguna bakal bisa nggunakake minangka olahpesen teks akeh (kanggo nganyari kabeh kanca), garis status ing jaringan sosial (kaya fungsi status FaceBook), lan malah teken email.

  4. 4

    Muni kaya ide sing apik, kajaba paling ora siji wong ing sawetara perusahaan kasebut kudu njupuk pimpinan supaya bisa kedadeyan. Aku bisa uga sinis, nanging aku wis ndeleng akeh perkara sing bisa kedadeyan nanging ora kedadeyan, mula aku ora weruh kedadeyan kasebut, paling ora nganti raksasa kaya Google netepake protokol kasebut lan ujar "everyone tindakake iku, utawa liya.” Nuwun sewu negatif, nanging sepisan digigit kaping pindho isin.

    BTW, ora yakin yen sampeyan ngeweruhi nanging pungkasane aku ngalih blogku menyang WordPress sawise hiatus dhewe meh setaun. aku biyen nunggu kanggo wektu (lan motivasi) pungkasanipun ngganti saka piranti lunak lawas sing wis dadi luwih alangan sing worth. Saiki aku bisa nindakake luwih saka mung komentar ing blog lan liyane; Aku bener bisa miwiti blog maneh!

    FYI, blog sampeyan mung siji saka telung (3) blog sing dakcantumake kanthi aktif saiki. Aku mikir aku kudu nambah kategori blogroll liyane "Blogs aku bakal tindakake yen aku mung duwe wektu!"Kanggo kabeh blog gedhe liyane ing kana. '-)

    • 5

      Sejatine, aku wis ora maca blog (aku seneng) kaya sing dakkarepake. Kadhangkala karya dadi ing dalan;).

      Aku appreciate dhukungan lan welcome bali menyang blogosphere, Mike!

      Doug

      • 6

        Terus terang aku ora weruh carane wong duwe wektu kanggo maca akeh blog. Nalika aku ngidini aku lunga kanggo wektu sing ora entuk apa-apa, banjur aku rumangsa ala banget amarga nindakake. Banjur yen aku bisa ngidini dhewe kanggo njaluk di sedot menyang "obrolan" (maca "debat") nalika iku pancene dadi timesuck. Aku ora ngerti carane wong-wong sing wis gainfully dipunginaaken kanggo golek wektu kanggo iku.

        Nanging salah sawijining alasan kenapa aku terus maca sampeyan yaiku, kanggo topik sing aku minati, sampeyan luwih dhuwur ing "sinyal" tinimbang rasio "noise" tinimbang akeh blog. Kudos.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.