Mia: Ulasan Bisnis Lokal, Kasetyan, lan CRM

Pemasaran Digital Bisnis Lokal

Mia, saka Signpost, mindai data babagan jutaan konsumen kanggo nemokake kesempatan anyar kanggo ngirim pesen sing pas ing wektu sing tepat. Teknologi adhedhasar AI iki nggawe email lan teks sing ditanggepi pelanggan, nambah penjualan sampeyan nganti 10% lan ngunggahake rating ulasan kanthi rata-rata rong lintang.

Mia nyedhaki pelanggan kanggo ndeleng apa dheweke nyaranake bisnis lan, yen dheweke setuju, dheweke bakal nututi ngelingake supaya ninggalake limang bintang ing situs sing ditinjau.

Kanthi nglumpukake email, nomer telpon lan data transaksi, Mia ngerti tawaran sing bakal disenengi para pelanggan. Pelanggan anyar entuk tawaran sambutan lan pelanggan sing setya bakal entuk hadiah amarga terus bisnis. Mia malah njaluk partisipasi ing program rujukan sing digawe mung kanggo bisnis sampeyan.

Mia uga nganalisa kegiatan akun sampeyan lan ngirim saran kanggo kampanye sabanjure. Sampeyan bisa nggunakake tangan lan supaya Mia bisa nggarap sampeyan. Saben minggu Mia bakal nganalisa kegiatan anyar lan ngirim laporan babagan akeh kontak anyar sing ditambahake, sing wis menehi tinjauan bintang 5 lan pelanggan sing bali maneh. Sampeyan bisa nglacak kesuksesan sampeyan tanpa niliki situs kasebut.

Fitur Mia Tambahan

  • pangaturan - kampanye email, ngrancang lan mriksa situs.
  • Komentar - Lacak lan pathokan skor promotor net (NPS) ing kabeh lokasi sampeyan. Entuk umpan balik babagan apa sing bisa digunakake lan apa sing kudu dandan.
  • integrasi - Tandha Tandha API ngidini sampeyan nggabungake sistem saiki kanthi sawetara menit.
  • Lacak Tuku - Aktifake pelacakan tuku kanggo nutup upaya pemasaran sampeyan. Data transaksi bakal nambah canggih pesen sampeyan, nyedhiyakake komunikasi 1: 1 sing sejati.
  • Pesen Teks - Kanthi 8x keterlibatan email, Mia uga komunikasi karo prospek lan pelanggan liwat teks.
  • Layanan Ahli Kadhangkala sampeyan pengin ngomong karo manungsa. Tim kita siyap nulungi yen mbutuhake.

Pemasaran Bisnis Lokal lan Aspek Hasil sing Diarepake

Pemasaran Digital Bisnis Cilik Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.