Riset Luwih Apik, Hasil sing Luwih Apik: Metode Platform ResearchTech

Metode Riset Pemasaran dening Delvinia

Metode minangka platform panelitian pasar otomatis lan minangka salah sawijining mung sawetara global sing dikembangake kanthi otomatis kanggo kabeh proses riset.

Platform kasebut nggawe perusahaan luwih gampang lan cepet ngakses wawasan konsumen penting ing saben tahap pangembangan produk lan proses pemasaran supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing luwih apik. Nganti selangkah maneh, Metode dirancang supaya bisa disesuaikan, menehi tanggapan konsumen marang samubarang produk, pemasaran utawa pitakon pengalaman - malah sing durung dipikirake sadurunge. 

Metode dikatutake nalika nindakake tes konsep bola-bali karo bank paling gedhe ing Kanada. Tim Metode ngatasi tantangan kanggo mbantu dheweke nindakake riset konsumen kanthi luwih cepet nalika menehi umpan balik kanthi kualitas luwih cepet.  

Bank kasebut ngadhepi masalah umum kanggo perusahaan saiki - krisis wektu sing signifikan kanggo ngowahi produk lan kampanye, luwih sithik sumber daya sing bisa digunakake lan pemotongan anggaran gedhe. Nalika pengin nyakup luwih akeh wawasan pelanggan ing proses kasebut, dheweke uga ngerti konsep tradisional, pengiklanan lan desain desain paket kalebu panelitian riset sing dawa lan rumit sing bisa dadi alon lan larang regane. 

Ayo menehi konteks babagan iki: organisasi pengin keputusan sing luwih akeh didhukung dening data, menehi tekanan gedhe marang tim riset lan analisis data sing kurang tenaga. Lan kita ngerti nempatake kabeh beban organisasi ing sawetara staf minangka resep bencana.

Iki banjur nyebabake tim pemasaran njupuk trabasan lan nggunakake alat riset kaya poling Facebook kanggo entuk umpan balik pelanggan. Teknik DIY iki asring kalebu poling sing ora ilmiah, sing ngrusak metode riset sing wis kabukten, ora nggatekake kriteria demografi lan nambah risiko bias lan pitakon utama.

Daripada nyoba ngrampungake metodologi riset ilmiah, Metode ngupayakake mbantu merek supaya fokus marang para konsumen sajrone pangembangan produk lan proses pemasaran.

Tujuan Metode:

Kanggo ngatasi tantangan kasebut, Metode dirancang kanggo dadi platform sing:

  1. Ngidini para pemasar nyoba tes luwih cepet lan asring (nggunakake pendekatan tes-lan-sinau sing ngasilake asil sing cepet-ora ngenteni bakal diwedharake sewulan mengko);
  2. Nggawe pelanggan menyang obrolan ing saben tahap pangembangan produk lan pemasaran;
  3. Nggawe kaku sajrone proses riset. 

cara 1

Cara Cara Nggawe Tujuan Utama

Kanggo menehi kemampuan kanggo nyoba luwih asring, Metode dibangun babagan filsafat sing lincah. Ing inti, Metode njamin asil panelitian kanthi cepet ing rega sing efektif. Metodologi perusahaan nyedhiyakake ROI sing luwih apik kanggo para pemasar lan tim pemahaman, menehi umpan balik babagan konsumen liwat survey sing luwih cendhek, 5-10 menit karo survey tradisional 45 menit sing mbutuhake asil kanggo minggu.

Kanggo nggawe kaku sajrone proses riset, dheweke kothak ireng metodologi sing wis kabukten sing wis ditulis dening peneliti akreditasi. Cara takon, urutan sing ana; ora ana sing bisa ngowahi metodologi kasebut. Iki njamin benchmarking lan algoritma tetep konsisten. Nanging, merek bisa njaluk mbukak lan ngganti metodologi, nggawe metode anyar ing platform. Mung merek sing bisa ngakses metode anyar iki. 

Studi Kasus Metode

JP Wiser Metode Riset Pemasaran kanggo Papan reklame

Salah sawijining merek wiski sing paling laris ing Kanada, JP Wiser, sing diprodhuksi dening Corby Spirit and Wine Limited, digunakake Metode kanggo mbantu ngrancang lan nyaring salah sawijining kampanye sing paling dipersonalisasi ing industri alkohol - Hold it High, sing menehi kesempatan kanggo saben wong manggang roti kanthi cara akeh .

Ing wiwitan rencana kampanye, JP Wiser nggawe tim sing nyakup mitra agensi saka macem-macem disiplin lan-utas sing ditenun liwat proses perencanaan kampanye - platform pengujian lan optimasi, Metode. 

Pungkasane, merek kasebut pengin menehi inspirasi marang wong-wong Kanada ing saindenging negara kanggo nggawe wektu sing padha lan ngurus kekancan nalika dheweke wiski. Kanggo nindakake, tim agensi nggawe ide kanggo ngasilake kampanye sing digawe pangguna kaping pisanan kanggo JP Wiser, nawakake konsumen kesempatan kanggo nggawe kanca kanthi publik ing papan reklame, radio, lan media sosial. Ora ngerti jinis toast apa sing bakal ditampa lan saluran sing paling apik kanggo komunikasi babagan iki, dheweke melu Metode kanggo nganakake tes lan optimalisasi sing bakal nggawe kampanye sukses. Kanthi nggunakake Metode kanggo nggawe swara konsumen luwih asring sajrone pembangunan, kampanye kasebut pungkasane dirancang kanggo konsumen, dening konsumen.

Amarga asil bisa dikirim sajrone 1-2 dina, saben mitra agensi bisa nggabungake umpan balik konsumen kanthi cepet menyang rencana. Tinimbang ngalang-alangi pangembangan kreatif, riset dadi akselerator.

Tes Riset Pasar Klebu

  • Tes Wilayah: Nguji macem-macem wilayah kreatif kanggo nemtokake arah endi sing paling cocog karo target pasar
  • Tes Eksekusi Taktis: Diteliti taktik endi wae ing wilayah sing menang sing paling dikarepake target, ing basa Inggris lan Prancis. 

Nggunakake platform lincah kaya Metode kanggo njupuk keputusan sajrone proses pemasaran menehi informasi marang tim pemasaran JP Wiser manawa bisa uga ora dites karo konsumen. Contone, dheweke ora bakal nyoba wilayah konsep sadurunge nggawe platform riset pasar sing lincah, nanging iki kabukten kritis amarga para pembuat keputusan utama ing Corby dipisahake ing wilayah awal sing ditampilake. Iki uga mbantu prioritas taktik online, offline lan pengalaman sing digunakake ing kampanye adhedhasar umpan balik konsumen.

Kampanye lan merek kasebut minangka tren pertumbuhan sing kuat, nanging asil sing paling migunani yaiku crita pribadi lan pengaruh merek ing hubungan masarakat. Saka proposal ing papan reklame ing Toronto menyang roti panggang lintas wates langsung menyang persahabatan Amerika-Kanada, nglibatake 50 wong ing loro sisi perbatasan ing Detroit, Michigan lan Windsor, Ontario, omah saka distilasi JP Wiser.

Metode Diferensiasi

Ana papat wilayah sing beda karo Methodify saka pesaing:

Kebutuhan sing jelas kanggo platform riset online sing nyedhiyakake tingkat kekokohan sing padha karo pangumpulan data khusus uga nyedhiyakake antarmuka sing gampang digunakake kaya solusi DIY saiki. 

  1. Kemampuan kanggo ngatur platform kanggo perusahaan;
  2. Minangka salah sawijine peserta awal ing pasar otomatisasi, Metode nyetel standar lan nggawe inovasi riset pasar otomatis ing mbesuk;
  3. Silsilah 20 taun ing industri ing antarane perusahaan induk Methodify, Delvinia, lan AskingCanadians, panel pengumpulan data online;
  4. Komitmen riset lan pangembangan kanggo terus inovasi liwat perusahaan induk, Delvinia.

Siap sinau luwih lengkap?

metode riset seluler

Mlebu kanggo Demo Metode

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.