Mangkene Cara Nambah Metafora ing Crita Sampeyan Bakal Adol

sade kiasan

Metafora sing paling umum sing kita gunakake nalika adol layanan, nerangake proses, lan nyetel pangarepan kanthi prospek yaiku ngrembug nandur modal. Bola-bali, kita krungu saka klien sing ujar:

Kita nyoba [masang strategi pemasaran] lan ora bisa digunakake.

Suwene sampeyan nyoba? Kepiye kinerja sampeyan? Apa investasi ukuran sampeyan? Ayo ngrembug dana pensiun sampeyan ... yen sampeyan nyoba suwene sewulan, ora ketemu karo konsultan finansial, lan nandur modal sawetara atus dolar, kepiye sampeyan mikir bakal pensiun?

Metafora kasebut bisa digunakake amarga profesional wis ngerti cara investasi - apa investasi ing saham utawa mung nyedhiyakake sawetara dana ing 401k. Iki uga nemtokake pangarepan jangka panjang yen kita ora kudu bungah utawa kuciwa amarga dhuwur lan paling dhuwur, nanging luwih fokus ing tren jangka panjang. Metafora bisa digunakake!

Biyen seni puisi imajinatif saiki dadi keterampilan komunikasi sing penting kanggo sapa wae sing kudu pengaruhe, adol, utawa ngarih-arih wong liya.

iki infographic saka Anne Miller, pelatih presentasi lan pidato, ngatasi kabeh mupangat, strategi lan uga conto adol kiasan.

Nggunakake Metafora kanggo Komunikasi Sales Kanthi Efektif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.