MetaCX: Ngatur Siklus Siklus Pelanggan Kanthi Kolaboratif Kanthi Adol Asile adhedhasar Hasil

MetaCX

Sajrone dasawarsa kepungkur, aku kerja bareng karo talenta luar biasa ing industri SaaS - kalebu kerja minangka manajer produk kanggo Scott McCorkle lan pirang-pirang taun dadi konsultan integrasi sing kerja bareng karo Dave Duke. Scott minangka inovator tanpa kendhat sing bisa ngupayakake tantangan apa wae. Dave minangka manajer akun sing transformatif kanthi terus-terusan sing nulungi organisasi paling gedhe ing saindenging jagad kanggo mesthekake yen bisa diarepake.

Ora kaget yen kekarone gabung, riset kesulitan dodolan, implementasi, lan klien B2B ... lan nggawe solusi, MetaCX. MetaCX minangka platform sing dibangun kanggo mesthekake para pembeli lan penjual kolaborasi kanthi transparan kanggo nyathet, nglacak, lan ngluwihi target bisnis pelanggan.

Ringkesan Produk MetaCX

Para pembeli ing SaaS lan perusahaan produk digital rumangsa kurang yakin manawa janjine penjualan bakal ditindakake. Apa sing kedadeyan sawise kesepakatan ditandatangani?

MetaCX wis nggawe platform sing ngowahi cara para supplier lan pembeli kolaborasi lan menang bareng. MetaCX nyedhiyakake papan sing dituduhake kanggo para pemasok lan pembeli bisa netepake lan ngukur asil bebarengan, nyelarasake tim penjualan, sukses, lan pangiriman babagan pengaruh bisnis nyata sing bisa dideleng pelanggan.

Platform kolaborasi antarane pembeli lan sing adol nyedhiyakake:

  • Rencana Sukses - Mesthekake prestasi asil bisnis sing dipengini kanthi nggawe rencana langkah-langkah kanggo saben pelanggan.
  • cithakan - Gawe template rencana sukses sing disesuaikan karo kasus panggunaan tartamtu lan personas kanggo nyederhanakake lan skala adhedhasar asil penjualan lan sukses.
  • Notifikasi - Diwenehake nalika calon utawa pelanggan gabung karo jembatan sing wis dituduhake utawa sesambungan karo unsur jembatan apa wae supaya sampeyan bisa menehi reaksi kanthi nyata.
  • moments - Ngrameke momen penting ing siklus pangguna - kemitraan anyar, implementasine rampung, lan nganyari maneh kanggo nggambarake momentum maju.
  • Tahap Siklus Siklus - Gawe rencana sukses sing selaras karo saben tahap siklus urip supaya sampeyan lan pelanggan bisa nggayuh target jangka pendek lan jangka panjang.
  • Tangane tangan - Nggambarake handoff ing MetaCX kanggo mesthekake kabeh ana ing kaca sing padha lan ngupayakake tujuan lan tujuan umum.
  • Bridges - Ngundang pelanggan lan prospek menyang papan sing dienggo bareng kanthi merek sing bisa didokumentasikake lan kolaborasi babagan rencana sukses.
  • tim - Urip pengalaman pelanggan lan wiwiti kolaborasi karo para pemangku kepentingan sing relevan kanthi nggawe tim wong sing selaras karo saben tahap siklus siklus.
  • Peringatan Penylametan - Ndeteksi risiko retensi sing didhelikake kanthi nglacak tumindak lan prilaku tartamtu sing ngungkapake pelanggan sing bakal entek.

Saben asil ing rencana sukses MetaCX kaiket karo tonggak lan metrik sing nggunakake data kanggo nglacak prestasi ing siklus urip pelanggan.

Asil sing disenengi para pelanggan bakal mengaruhi jinis data sing sampeyan lakoni menyang MetaCX. Sampeyan bisa njupuk acara saka produk sampeyan dhewe utawa saka sistem liyane kalebu CRM, sistem finansial, utawa platform acara sampeyan. Sawise sistem bisnis sampeyan menehi acara menyang platform liwat sambungan, MetaCX nggunakake kritéria lan tenggat wektu sing ditemtokake kanggo ngandhani manawa pelanggan cedhak karo prestasi asil.

Tune menyang sandi Martech Zone Wawancara Podcast kanggo pacelathon mbesuk karo Presiden MetaCX Jake Sorofman.

Siap ndeleng MetaCX lagi tumindak? Ndhaptar dina iki lan tim bakal nyedhiyani demo langsung platform kasebut.

Nyuwun Demo MetaCX

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.