Ngatur kothak Panelusuran Firefox (nganggo Blog sampeyan dhewe!)

Dhaptar Panelusuran FirefoxSampeyan bisa uga wis ngerti saiki aku dadi Firefoxaholic. Aku seneng browser ... iku entheng lan gampang digunakake. Salah sawijining fitur liyane sing disenengi yaiku dhaptar telusuran ing sisih tengen ndhuwur. Aku bisa nemokake kabeh mesin telusuran favoritku lan muter terus.

Kanggo nambah mesin telusuran kanggo Firefox, sampeyan mung kudu menyang Search Engine Tambah On kaca banjur klik sing pengin sampeyan instal.

Nanging apa sampeyan ngerti manawa bisa nggawe siji kanggo situs sampeyan dhewe? Sejatine cukup sederhana. Format plugin Search Engine yaiku kombinasi file XML (.src) lan gambar sing bakal ditampilake. Bengi iki, aku duwe ide… ​​kepiye cara nambah situsku menyang dhaptar Mesin Telusuran?

Pancen gampang banget. Alamat telusuran kanggo situsku (sampeyan bisa nyoba nganggo kothak telusuran) https://martech.zone’s=something ing endi "s" minangka variabel lan ana istilah sing digoleki.

Nglamar iki menyang formulir sing sederhana, aku nulis sawetara kode kanggo ngasilake file src kanthi dinamis sing digunakake kanggo nambah mesin telusuran ing browser sampeyan. Klik ing kene kanggo mbukak formulir lan tambahake blog utawa situs sampeyan dhewe (yen nduweni kemampuan telusuran), menyang blog sampeyan dhewe!

Yen sampeyan seneng karo blog wong liya, kaya John Chow… Sampeyan bisa nambah mesin Telusuran John Chow karo s minangka variabel! URL: http://www.johnchow.com/’s=something. Kaya Problogger? Sampeyan bisa nambah sing kanthi cara sing padha!

Matt Cutts? URL: http://www.mattcutts.com/blog/ lan s kanggo variabel.

Kajaba disesuaikan, s mesthi dadi variabel kanggo blog WordPress dadi bisa migunani banget. Muga-muga sampeyan seneng!

Tambah blog menyang Dhaptar Mesin Telusuran…

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Thanks Blendah!

      Aku bener arep nyoba sing sabanjuré. Firefox rada finicky ing statement path kanggo file sumber. Aku kudu trick supaya iki bisa. Ayo kula njupuk dipikir ing ing dina utawa luwih lan aku bakal weruh apa kita bisa teka karo. Aku guess iku sawetara jenis masalah karo karakter liwati.

      Doug

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Aku nemokake yen panelusuran situs google (nggunakake situs: tembung kunci) biasane menehi asil sing luwih apik tinimbang nggunakake panelusuran internal WordPress.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.