S'il Vous Plaît lan Merci

Doug lan Menara EiffelYen sampeyan durung ngerti, aku mesthi mlebu Paris nggarap tenan. Wis lelungan angin puyuh lan saiki kita bali saiki (jam 6:30 esuk ing kene). Ngarah plancong, aku luwih seneng nyikat basa Prancis dadi ora kaya Amerika sing ora ngerti. Untunge, meh kabeh wong sing nemoni kene bisa basa Inggris kanthi apik.

Wingi ngobrol karo kolega, lan dheweke kandha yen sejatine mung ana rong istilah sing kudu sampeyan ngerteni ing Paris supaya sampeyan ora nyenyamah warga lokal kanthi nganggep dheweke ngomong basa sampeyan… Kuwi matur nuwun (matur nuwun) lan monggo (s'il vous plaît). Aku mikir babagan kepiye cara ngrampungake bisnis liyane. Amarga pembayaran biasane ganti tangan, kita asring lali matur nuwun utawa matur nuwun.

Ana wong sing nate ngandhani yen ora nate dadi maksud karyawan utawa vendor sing nindakake 'ala padamelan '. Sanajan ana akeh bisnis sing salah komunikasi, ora ngirim, utawa nemoni masalah wektu ... bisa uga ora nate intended supaya kelakon kaya ngono. Aku bakal kerja luwih sithik kanggo matur nuwun lan njaluk asil kanthi sopan… Aku pengin kerja bareng wong sing ngerti manawa bisnis iku bisnis, nanging nuwuhake hubungan sing kuat lan sopan kudu didhisiki.

Matur suwun kanggo tanggungan sampeyan ing blog. Kula Analytics ora tau ngapusi lan aku wis ngerteni manawa kita wis nambah sawetara minggu pungkasan babagan pertumbuhan. Iki umume ana gandhengane karo konsistensi kiriman. Saiki perjalananku wis rampung lan suntingan pungkasan kanggo Blogging Perusahaan kanggo Dummy saiki, aku ngarep-arep nindakake panelitian sing luwih jero lan nambah kualitas kiriman blog. Yen sampeyan duwe pitakon sing pengin ditangani, coba gunakake formulir ChaCha.me ing sidebar kaca ngarep kanggo ngirim pitakon marang kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.