sebutno: ngawasi lan Manajemen Media Gampang

disebutake

Todd Wheatland, kepala kepemimpinan pamikiran ing Layanan Kelly, bubar nulis babagan nyebutake ing kiriman saka Social Media Examiner, 14 Piranti Media Sosial sing digunakake dening Pro Marketing. sebutno minangka platform ngawasi sosial lan ngawasi media sing lengkap.

nyebutake dikembangake minangka pangguna sing gampang digunakake kanggo Google Alerts. Dheweke minangka conto buku teks babagan cara nggawe platform kanthi nindakake siji perkara sing luwih apik tinimbang wong liya. Uga minangka kesenengan mutlak sing digunakake, luwih akeh maneh, ahem, 'nyebutake' online tinimbang platform liyane sing digunakake dadi alat referensi sosial sing nomer 1. Todd Wheatland

fitur

Fitur utama sing diarani

  • Kabeh Piranti - Akses nyebut saka ngendi wae. Gunakake aplikasi web, aplikasi Chrome, versi desktop kanggo PC, Mac utawa Linux utawa versi seluler nganggo aplikasi iPhone utawa Android.
  • Pemantauan Media lan Sosial - Ngawasi jutaan sumber ing 42 basa lan priksa manawa sampeyan ora kelangan apa-apa sing diterbitake ing jaringan sosial, situs warta, forum, blog utawa kaca web apa wae.
  • Pakaryan Tim - Mbangun tim sampeyan, nuduhake tandha lan wenehi tugas kanggo anggota tim sampeyan: takon manajer komunitas sampeyan kanggo reply tweet, takon CMO kanggo menehi komentar ing postingan blog, lan lacak tumindak kabeh.
  • Tandha wektu nyata - Entuk tandha-tandha kanthi nyata liwat notifikasi push. Nampa panggunaan email saben dina utawa mingguan. Aja mbuwang-mbuwang wektu. Reaksi kanthi cepet lan efisien.
  • Ketik on-the-go - Sambungake akun sosial (Facebook, Twitter) menyang tandha lan reaksi tanpa ninggalake aplikasi kasebut. Retweet sebutan maneh, seneng utawa nuduhake sebutan positif langsung ing kaca Facebook, kirimake sebutan liwat email, lsp.
  • Kacerdhasan gawéyan - Ngilangi swara saka homonim lan spam. Gampang golek sebutan sing penting. Goleki nada nyebutake sampeyan. Kabeh teknologi kita sinau saka prilaku sampeyan.
  • Alat statistik & ekspor data - Goleki cuplikan gambar kanthi sumber, basa lan sajrone wektu sing dipilih. Gawe laporan PDF lan data ekspor ing CSV. Bandhingake sampeyan karo pesaing sampeyan.

Ana sing versi perusahaan uga kasebut, sing nawakake konsol administratif, kolaborasi, nuduhake akun sosial lan manajemen tim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.