Blanja Online Pria vs. Wanita

pria vs wanita blanja online

Sapa sing seneng asumsi gender? Aku… Aku… biasane amarga kabeh sing ngomong babagan abu-abu, wong lanang sing wis pegatan umur 40-an bisa ditemokake karo gaya uripku. Aku pamburu khas nalika blanja ... Aku pengin, aku njaluk, aku lunga saka kana. Penelitian diwiwiti biasane sawise aku mbukak kothak lan ngerti aku tuku sing ora dibutuhake, pengin, utawa dingerteni. Aku bapak tunggal sing urip karo bocah wadon umur 19 taun, Katie, sing minangka salah sawijining pembeli sing paling luar biasa sing durung tau dakdeleng. Dheweke pancen ora duwe warisan kebiasaan, mula bakal dakkandhakake ing gen gender.

Infographic iki saka Pangertosan Bayaran disebutake… ing ngisor iki ana 6 temuan utama saka riset babagan tren blanja lanang lan wadon:

  • Akeh wanita tinimbang pria toko online
  • Wanita minangka pemburu murah
  • Wanita golek barang gaweyan tangan lan barang-barang antik
  • Teknologi kanggo bocah lanang lan sepatu kanggo bocah-bocah wadon? Mikir maneh
  • Wanita seneng aplikasi
  • Pengin promosi merek sampeyan menyang demografi wanita? Bukak ing media sosial

Mesthi wae, iki ndhukung pendapatku manawa wanita sejatine sing nguwasani jagad iki!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-dhuwur-res

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.