Direktori anggota

Jim Berryhill ngentekake luwih saka 30 taun ing perangkat lunak penjualan lan manajemen penjualan perangkat keras, dadi tim kinerja tinggi ing ADR, CA, Siebel Systems, lan Software HP kanthi fokus ing adol nilai. Dheweke nggawe DecisionLink kanthi visi supaya nilai pelanggan dadi aset strategis kanthi menehi platform kelas perusahaan pertama kanggo manajemen nilai pelanggan.

Max minangka Pimpinan Sukses Pelanggan ing Pushwoosh. Dheweke ngidini para pelanggan SMB lan Enterprise bisa ningkatake proyek otomasi pemasaran supaya retensi lan penghasilan luwih dhuwur.

Elena Teselko minangka manajer konten ing YouScan. Dheweke duwe pengalaman luwih saka limang taun ing bidang pemasaran lan komunikasi, kalebu kerja ing agensi pariwara, perusahaan IT, lan media.

Polina Haryacha minangka Pendiri ing CloutBoost, agensi pemasaran sing fokus karo data, akuisisi sing nggabungake merek karo pemain game sing padha. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing pemasaran produk, akuisisi pangguna, lan analitik pemasaran, Polina minangka ahli terkenal sing ditampilake ing TechCrunch, AdExchanger, Adweek, lan media industri liyane. Dheweke uga dadi juru pidato ing konvensi pemasaran digital paling dhuwur, kalebu Digital Summit lan PubCon, ing kana dheweke nuduhake keahliane ngluncurake lan nambah game seluler, PC, lan game console.