Nganyari Meltwater Buzz: Curasi, Nilai lan Panguwasa

Wong asring takon marang aku, kepiye carane bisa nemokake lan nulis babagan teknologi pemasaran ing kana. Sejatine kita bakal entuk sawetara profesional hubungan umum, nanging Martech Zone dudu situs warta - kita minangka situs kanggo mbantu para pemasar nemokake teknologi sing bisa dimanfaatake. Akeh alat sing dituduhake wis sawetara suwe - nanging nuduhake metodologi utawa fitur sing dipercaya bisa dimengerteni para pamirsa.

Apa sing asring ditindakake kanthi ora sengaja karo Google Alerts, saiki kita tindakake karo mitra ing Meltwater. Meltwater Buzz email dikemas kanthi informasi luar biasa… asring alat lan platform sing durung nate dituduhake sadurunge. Lan kita ngerti babagan teknologi kanthi nyata, ora sajrone pirang-pirang minggu.

Iki mbantu kita ing pirang-pirang aspek:

  1. Peserta - kita nyedhiyakake klien babagan informasi babagan pesaing anyar lan sing ana, ngewangi dheweke nyiyapake lan nyedhiyakake produke dhewe-dhewe.
  2. Statistik - ora mung kita dadi luwih pinter nalika maca kasus panggunaan, crita pelanggan lan warta babagan pemasaran, kita uga bisa ngirim informasi kasebut menyang klien lan pamaca.
  3. Panemuan - mesthine, iki daging Martech - kita nuduhake kiriman ing teknologi pemasaran sing ora ana sing ditampilake ... ora ana sing.

Ing kiriman iki, aku ora bakal nuduhake platform web Meltwater Buzz… mung tandha sing ditampa. Saben email diwiwiti karo panjelasan pitakon alami sing digunakake lan sumber sing duwe informasi. Aku bakal nuduhake versi akhir minggu supaya ora abot. Mangkene kampanye sing wis disiyapake Mobile Marketing.

meltwater-buzz-email-ndhuwur

We are nggoleki pemasaran seluler lan kombinasi boolean minangka salah siji platform or teknologi. Kita wis nambahake sawetara tembung tambahan kanggo ngresiki asil lan ngilangi asil kaya kiriman gaweyan. Email kasebut nuduhake manawa ana 2 postingan blog, 2 nyebutake ing Twitter lan 2 nyebutake ing Facebook. Sanalika ing ngisor iki minangka méga obrolan sing ngetrapake sawetara frase.

email meltwater-buzz

Bagean sabanjure nyedhiyakake asil kanthi bobot popularitas (ing tampilan) lan panguwasa (pangkat) asil. Sampeyan bisa ndeleng sebutan ala ndhuwur kanthi 0 popularitas lan pangkat 0 - gampang diabaikan. Banjur ana sebutan babagan kita Infographic Marketing Mobile - sepira keren iku? Artikel liyane saka ShopperTrak nyebabake sawetara wong ngerti tingkah laku remaja lan pemasaran seluler sing apik banget saka Pew Research.

Nugget emas; Nanging, ana nganyari Kaca Facebook babagan salinan gratis winates (Mung Sedulur) saka Pikiran Digital: 12 Babagan Kabeh Bisnis sing Perlu Dikenal babagan Pemasaran Digital saka WSI. Aku bisa menehi tawaran kanggo kabeh sing maca lan klien.

Kanthi email siji saka Meltwater Buzz, aku bisa sinau babagan kabiasaan pemasaran seluler remaja, matur nuwun marang pandherekipun nuduhake infographic, lan ngirim ebook hebat kanggo kabeh pandherekipun. Iku salah sawijining email ing akhir minggu! Bayangake apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo perusahaan lan pelanggan kanthi kemampuan iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.