Meez Dhewe!

Seneng banget saiki nalika Colts terus menang Superbowl! Go Colts! Priksa gerakane iki!

100501 10003350462

I'm a sucker for this stuff! I look forward to the day that Meez adds body types… I haven't looked this skinny since I was in the Navy.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.