Meez Dhewe!

Seneng banget saiki nalika Colts terus menang Superbowl! Go Colts! Priksa gerakane iki!

100501 10003350462

Aku nyedhot barang iki! Aku ngarep-arep dina sing Meez nambah jinis awak ... Aku ora katon ceking iki wiwit aku mlebu ing Angkatan Laut.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.