Rapat - Pati Produktivitas Amerika

rapat produktivitas

Napa rapat nyedhot? Apa langkah sing bisa ditindakake supaya rapat bisa produktif? Aku nyoba mangsuli kabeh pitakon kasebut ing presentasi lucu (durung jujur) ing rapat.

Iki minangka tampilan apik saka presentasi sing dakkirim kanthi pribadi. Presentasi iki ing rapat wis teka sawetara, aku nulis babagan rapat lan produktivitas ing jaman biyen. Aku wis nekani pirang-pirang rapat, lan mayoritas wis mbuwang-mbuwang wektu.

Nalika miwiti bisnisku dhewe, aku ngerti yen aku ngidini akeh wektu supaya ora kesusu saka jadwal nalika rapat. Aku saiki luwih disiplin. Yen aku duwe proyek utawa proyek, aku wiwit mbatalake lan ngrancang maneh rapat. Yen sampeyan konsultasi karo perusahaan liyane, sampeyan bakal entuk wektu. Rapat bisa mangan wektu kasebut luwih cepet tinimbang meh kabeh kegiyatan.

Ing ekonomi sing produktivitas kudu nambah lan sumber daya saya suda, sampeyan bisa uga kudu mriksa rapat kanggo golek kesempatan kanggo nambah kalorone.

Aku saiki maca babagan maca lan buku-buku kasebut pancen menehi inspirasi babagan bisnis lan produktivitas pribadi - Seth Godin Linchpin: Apa Sampeyan Penting?, Jason Fried & David Heinemeier Hansson's Nggarap maneh lan Tim Ferriss ' Minggu kerja 4-Jam. Saben buku ngatasi Rapat.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Rapat kanggo ngrancang rapat. Pati institusi perusahaan minangka substitusi bakat lan kabisan individu kanthi tuku kolektif lan kompromi ing denomator umum paling murah. Aku setuju karo akeh sing bakal dikandhakake Doug ing kene.

    Ketegangan sing apik = ketegangan sing sehat. Aku seneng melu rapat amarga wis ngasilake apa-apa tanpa tuku bebarengan. Sebut "bukti konsep" lan sampeyan mesthi mesthi yakin karo pihak eksekutif. Coba coba: konstruktif, proaktif, lan nantang masarakat mikir beda.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.