MeetingHero: Aplikasi kanggo Produktivitas Rapat

patemon pahlawan

Pemasar terus rapat kaya dene agensi… rapat minangka kunci ideasi lan perencanaan. Nanging rapat bisa uga ora produktif. Nalika akeh wong pengin rapat ing saben wektu, aku asring nolak. Rapat dadi pajeg lan larang. Kadhangkala rasa wedi nyebabake rapat yen wong pengin nutupi bokonge. Ing wektu liyane, rapat ngasilake luwih akeh gaweyan sanajan durung rampung.

Aku bubar nulis post takon, Apa Ruang Rapat Kosong minangka Tandha Produktivitas? lan sawetara taun kepungkur aku malah ngomong Rapat yaiku Pati Produktivitas Amerika.

Aku ora guyon ... Aku bubar mundur saka perusahaan gedhe sing sabenere rapat ana 30+ jam saben minggu. Aku mandheg menyang rapat sing ora ana tujuane, sebab aku ana ing kono, lan rencana aksi. Rapatku mudhun sakjam utawa rong minggu lan aku luwih produktif tinimbang sadurunge.

Dheweke ujar manawa ana app kanggo kabeh, lan saiki kita bisa uga duwe aplikasi kanggo produktivitas, RapatHero. MeetingHero gampang digunakake ing telpon, tablet lan komputer, supaya sampeyan bisa njupuk rincian penting kapan wae.

juru rapat

Fitur MeetingHero Klebu

  • Nangkep lan Kolaborasi ing Real-Time - Gampang kolaborasi lan njupuk rapat kritis
    rincian supaya kabeh wong dirungokake lan ora ana sing ilang.
  • Rapat sing luwih cendhek lan fokus - MeetingHero dadi gampang kanggo sampeyan lan tim nggawe, nuduhake, lan tetep agenda supaya sampeyan bisa ngobrol, produktif, lan nggunakake sing migunani.
  • Ndhukung Keputusan Liyane - Kanthi nyedhiyakake struktur sing pas sajrone rapat, MeetingHero mbantu nuntun tim sampeyan njupuk keputusan lan setuju karo langkah sabanjure.
  • Terus Informasi karo Ringkesan Rapat sing Bisa Dituduhake - Saben rapat gampang diakses, ringkesan rapat sing bisa dituduhake, dadi sampeyan bisa lolos ing rapat lan tetep menehi informasi.
  • Kabeh Cathetan Rapat Sampeyan - MeetingHero ngatur kabeh cathetan rapat saka kabeh rapat supaya sampeyan gampang ngelingi apa sing dibahas, keputusan sing dijupuk lan apa sing isih durung rampung.
  • Integrasi Tanggalan - Sinkronisasi MeetingHero karo Kalender Google (liyane bakal enggal), supaya sampeyan bisa nggawe lan ngajak wong-wong mau teka ing rapat kaya biasane, lan nggunakake MeetingHero kanggo mesthekake rapat kasebut luwih produktif lan narik kawigaten.

3 Komentar

  1. 1

    Rapat kadhangkala bisa nggegirisi, aku ngerti sampeyan, mesthi, nanging bisa menehi inspirasi babagan seni ing kabeh kita sajrone siji, 
    Aku metu saka sawetara rapat-rapat cukup seger. Aku wis tau nggunakake app iki nanging aku nemokake iku rodo menarik, utamané aku bagean kirim karo fitur, iku cukup uga sijine. Saiki aku nggunakake aplikasi sing diarani The Meetings saka perusahaan sing jenenge Exquisitus, duwe prekara sing durung nate dipikirake, aku seneng yen diselarasake karo akeh aplikasi.

  2. 2

    Iku isih alat cantik anyar nanging aku seneng banget amarga iku prasaja lan bisa digunakake. Ana sawetara dhasar sing ora bisa ditindakake (ora bisa mbusak "rapat" sing mung janjian tanggalan amarga ditarik saka sinkronisasi tanggalan) nanging sakabèhé alat sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.