Napa Medium.com Kritik kanggo Strategi Pemasaran

medium

Piranti sing paling apik kanggo pemasaran online terus diganti. Supaya selaras karo jaman, sampeyan kudu tetep nguping supaya bisa milih alat sing paling anyar lan paling efektif kanggo nggawe pamirsa lan konversi lalu lintas.

Strategi blogging SEO negesake pentinge konten lan enggo bareng "topi putih", supaya sampeyan bisa nggunakake blog bisnis, situs web otoritas, lan Twitter kanggo nggawe reputasi digital. Aplikasi web Medium saiki lagi nggawe buzz banget amarga nduweni kemampuan nggawa jinis pamirsa sing pas menyang portofolio online sampeyan.

Apa Sedeng?

Aplikasi web Medium.com gratis cukup anyar ing adegan kasebut, amarga katon langsung ing web ing wulan Juli 2012 sawise ditampa gawe saka Twitter. Medium minangka situs web minimalis adhedhasar konten, sing ngubungake pamirsa karo artikel sing relevan lan migunani tumrap uripe.

Entri blog lan artikel sing dikirim ing Medium minangka dokumen urip, kanthi sistem komentar dinamis sing ngidini para pamiarsa nyorot poin-poin penting lan nambah komentar margin. Coba bayangake versi sing luwih apik saka fitur "Lacak Pangowahan" Microsoft Word lan sampeyan duwe.

Komentar sing ditambahake ing artikel sampeyan pribadi nganti sampeyan ditinjau lan wenehi komentar kanggo ndeleng umum. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo ndorong diskusi sing penting.

Twitter integral

Nalika Medium isih beta, sampeyan bisa miwiti kanthi ndhaptar akun gratis nggunakake login Twitter perusahaan. Bener: kabeh didhukung Twitter ing Medium.

Kiriman sampeyan bakal disambungake karo gagang Twitter, saengga gampang wong ngetutake sosial sampeyan. Pangguna medium sing seneng karo kiriman sampeyan bisa mencet tombol "Rekomendasi", sing bakal mbantu nambah peringkat Medium.com.

Maca uga bisa gampang nuduhake kiriman ing feed Twitter utawa Facebook. Komentar pancen gegandhengan karo Twitter, dadi sampeyan bisa kanthi gampang nglacak penggemar lan nambah ing jaringan media sosial.

Metrik

Nalika wong nulis babagan Medium, dheweke asring ora nggatekake alat metrik. Nanging, pangguna-loropaken nomer lan grafik bisa gampang dilebokake ing laporan saben dina.

Sawise akun disetujoni, sampeyan bisa bukak menu utama lan klik "Statistik". Ing kene sampeyan bakal nemokake sistem charting sing nyathet total tampilan, maca nyata, lan rekomendasi sajrone wulan kepungkur.

Rasio maca menehi persentasi babagan pirang-pirang wong sing nggulung konten sampeyan kanggo ndeleng, beda karo mung ngeklik artikel kasebut. Layar awal iki menehi tampilan lengkap babagan kabeh kiriman.

Yen sampeyan pengin nggedhekake lan ndeleng nomer kanggo kiriman individu, klik ing judhul artikel. Grafik bakal kanthi otomatis nyetel dhewe kanggo nuduhake metrik lalu lintas kanggo artikel kasebut.

Tab "Maca" lan "Recs" uga bisa diklik, kanggo ngasilake grafik visual kanggo saben kategori kasebut. Yen bali menyang menu utama, sampeyan bisa ndeleng kegiatan kiriman. Ngeklik bagean iki bakal nuduhake dhaptar sing menehi saran utawa menehi komentar babagan kiriman, supaya sampeyan bisa nyambung karo dheweke mengko.

Publikasi mung undhangan

Saiki, pangguna kudu diundang dening tim editorial Medium.com kanggo miwiti nerbitake situs web. Sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar akun Reader lan entuk dhaptar kanggo disetujoni editor. Gunakake wektu ngenteni kanggo nggoleki penulis liyane ing ceruk sampeyan, komentar babagan kiriman sing gegandhengan, lan nambah visibilitas perusahaan sampeyan.

Sawise nampa konfirmasi saka Medium.com, sampeyan bisa miwiti proses nyusun lan nerbitake. Proses nyusun uga kolaboratif. Sedheng ngidini sampeyan nuduhake draf sing isih aktif karo anggota liyane, sing bisa menehi komentar lan menehi kontribusi kanggo produk rampung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.