Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Mediafly

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Keterlibatan Sales? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan penjualan. Definisi saka Keterlibatan Sales punika:

Proses strategis lan terus aktif kanggo nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi apik karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake investasi investasi sing adol sistem

Konsultasi Forrester

Miturut Mediafly, ngetrapake platform keterlibatan sales bisa nyebabake pengaruh sing bisa ditampilake kanggo proses penjualan sampeyan:

  • Sales Engagement bisa nyedhiyakake bathi nganti 66%.
  • Sales Engagement bisa nyedhiyakake ukuran transaksi nganti 70%.
  • Sales Engagement bisa nyedhiyakake luwih saka 43% transaksi.

Mediafly

Mediafly minangka platform penjualan end-to-end platform manajemen konten sing menehi penjual lan pemasar cara sing gampang lan efektif kanggo ngakses, nggawe, lan ngirim konten penjualan saka siji aplikasi.

Kapabilitas Mediafly kanggo Enablement Sales lan Pemasaran Konten

Kanthi Mediafly, organisasi sampeyan bisa:

  1. nggawe - Gampang ngunggah, nyunting lan ngakses konten dinamis kanthi online utawa offline
  2. Sebar - konten sing bisa disesuaikan karo sing adol kanthi nyata
  3. saiki - Tampilake presentasi interaktif & awake dhewe utawa mbatalake
  4. Nggawe - Komunikasi lan ngitung nilai unik sampeyan karo Alat Penjualan Interaktif
  5. Report - Analisis kinerja konten kanthi analitik lan pelaporan
  6. nambah - Gunakake data kanggo nambah jaminan supaya bisa dadi pelanggan sing luwih apik

Piranti lunak lan aplikasi penjualan online Mediafly ngidini para pemasar lan wakil penjualan nggawe lan nampilake konten interaktif ing endi wae.

Enhemen Penjualan Mediafly

Pemasar lan perwakilan penjualan bisa kanthi gampang ngowahi slide PowerPoint / Google, Word, Excel, file PDF lan multimedia sing ana dadi presentasi sing apik lan apik karo template animasi Mediafly lan antarmuka drag & drop intuitif.

Hub Konten Mediafly

Wakil penjualan bisa gampang nemokake, nggawe pribadi, lan nuduhake konten sing bener ing wektu sing pas nalika integrasi kanthi mulus karo sistem CRM, CMS, MA & LMS perusahaan sampeyan. Integrasi kalebu Microsoft Dynamics 365, SharePoint, Office Online, Microsoft Outlook, Salesforce, Salesforce Pardot, Hubspot, SAP C / 4HANA, SAP LitmosSugarCRM, G Suite, Zoom, Lesly, MindTickle, Marketo, Sintesis, Alinean, Simpactful, SalesLoft, lan Box.

Wawasan Mediafly

Wawasan saka Mediafly ngidini para pemasar nggawe konten penjualan sing apik kanthi ngukur pengaruh:

  • Konten performa dhuwur sing asring digunakake dening para penjual sing ndorong keterlibatan prospek lan transaksi sing ditutup
  • Konten potensial dhuwur sing kurang dimanfaatake dening para adol sing kudu dipromosekake luwih
  • Konten kanthi performa kanthi moderat sing kudu dievaluasi kanggo perbaikan
  • Konten sing kurang performa sing kudu diilangi

Dasbor Quicklook ngaktifake tim sales sampeyan kanggo ngukur rapat sing dianakake lan konten sing dituduhake dening wakil penjualan.

Deleng Demo Mediafly Pribadi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.