4 Strategi Bisnis Sampeyan Kudu Dieksekusi Nggunakake Media Sosial

bisnis media sosial

Ana akeh obrolan babagan pengaruh utawa kekurangan pengaruh media sosial ing bisnis B2C lan B2B. Akeh sing diremehake amarga kangelan atribusi Analytics, nanging ora ana sangsi manawa masarakat nggunakake jaringan sosial kanggo riset lan nemokake layanan lan solusi. Aja percaya karo aku? Kunjungi Facebook saiki lan goleki wong sing njaluk rekomendasi sosial. Aku meh saben dina ndeleng dheweke. Kasunyatane, Konsumen 71% luwih seneng tuku adhedhasar referensi media sosial.

Kanthi kedewasaan media sosial ing bisnis sajrone sawetara taun kepungkur, akeh organisasi B2B nyadari nilai sejatine sing bisa diwenehake. Apa sampeyan nggunakake media sosial kanggo mbantu adol produk langsung utawa digunakake minangka salah sawijining proses generasi utama, njupuk pendekatan sing direncanakake sing nggabungake media sosial kanthi strategi pemasaran umume bakal menehi kesempatan paling apik kanggo ngasilake bisnis anyar. Stephen Tamlin, Ngepung Eropa

Apa 4 Strategi Media Sosial Apa Bisnis Sampeyan Laksana?

  1. listening - Ngawasi media sosial kanggo nanggapi prospek lan pelanggan online minangka sarana luar biasa kanggo nggawe hubungan sing dipercaya karo dheweke. Ora bisa diwatesi mung nalika ngomong langsung karo sampeyan, uga. Sampeyan kudu ngrungokake jeneng karyawan, merek, lan jeneng produk. Iki bakal ngidini sampeyan nanggapi pitakon sing gegandhengan karo penjualan, nglindhungi reputasi online, lan nuwuhake kapercayan karo prospek lan pelanggan manawa sampeyan minangka jinis perusahaan sing peduli lan ngrungokake. 36% pemasar wis entuk pelanggan ing #Twitter
  2. Learning - 52% pamilik bisnis nemokake pelanggan ing #Facebook lan 43% pamilik bisnis nemokake pelanggan ing #LinkedIn. Kanthi gabung karo komunitas kasebut, sampeyan bisa ngrungokake pamimpin industri, calon klien, lan pelanggan dhewe babagan masalah utama ing industri sampeyan. Iki bakal mbantu perusahaan sampeyan nggawe strategi jangka panjang kanggo saingan ing industri kasebut.
  3. Melu - Yen sampeyan mung ngobrol nalika diajak ngobrol, utawa yen ana kesempatan adol - sampeyan bakal bisa menehi media sosial sekilas babagan perusahaan apa sampeyan. Nguripake konten lan nuduhake artikel sing disenengi kanggo prospek lan pelanggan bakal mbantu nggawe kapercayan lan panguwasa. Ngewangi pelanggan supaya sukses bakal njamin sukses, ora mung dheweke!
  4. Mromosiaken - Tingkatan jangkauan, jaringan, lan promosi produk lan layanan sampeyan kudu dadi bagian saka strategi media sosial sing seimbang. Sampeyan ora mesthi promosi, nanging uga ora ngilangi kesempatan kasebut kanthi online. Luwih saka 40% tenaga sales wis nutup loro nganti limang kesepakatan amarga Media Sosial

Media Sosial kanggo Bisnis

2 Komentar

  1. 1

    Artikel Douglas sing apik tenan! Tips sing sampeyan wenehake kudu ditrapake nalika pariwara bisnis online. Posting ora cukup. Ngrungokake pamirsa lan melu karo wong-wong mau iku penting supaya sampeyan bisa ngerti kapinterane. Yen sampeyan ngerti minate, sampeyan bakal bisa ngenali target pelanggan. Umume para pemasar duwe bisnis sing sukses amarga pelanggan sing ditemokake liwat media sosial. Matur nuwun kanggo postingan informasi iki!

  2. 2

    Mesthi wae bakal nglakokake perkara kasebut. Maksudku, aku wis nggunakake media sosial minangka bagean saka kampanye pemasaran lan kanthi strategi sing cocog, nganti saiki, sukses banget kanggo bisnis. Nanging aku ora matesi aku, mula postingan sampeyan iki bisa mbantu aku supaya bisa luwih apik ing strategi kaya iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.