Pemasaran Media Sosial Gagal

burger king

Jonathan Salem BaskinTaun kepungkur, aku nulis kiriman kanggo nanggepi Jonathan Salem Baskin, ora ngerteni ide kasebut Media sosial bisa dadi mbebayani kanggo perusahaan. (Aku sejatine setuju karo dheweke babagan akeh masalah).

Wektu iki - miturut pendapatku - Pak Baskin mancep. Saben perusahaan wis mlumpat ing trek media sosial, nambah belanja pemasaran ing arena kasebut, nanging sawetara sing ndeleng asil sing diarepake.

Burger King panggang liwat sawetara CMO lan agensi sing dipecat Crispin Porter & Bogusky sawise ngasilake kampanye Facebook lan video viral sing dadi perhatian nalika bisnis kasebut nyaksikan enem kuartal penjualan sing mudhun. liwat adage

Ing konferensi lan karo kolega, aku nantang kaping pirang-pirang kesempatan kanggo menehi bukti sing ora bisa dibantah manawa kampanye media sosial bisa dirancang kanthi tliti, direncanakake lan ditindakake kanthi samesthine ngasilake investasi. Kuncine ing kene yaiku samesthine… Aku bisa nyetel pangarepan saka email, mbayar saben klik lan kampanye optimisasi mesin telusuran liwat wektu ... nanging ora bakal sosial. Kita durung nemokake algoritma sihir kanggo mlebu psychy sosial.

Dudu aku ora percaya ana Nilai ing media sosial…. Nanging aku mikir ana rong elemen utama nggunakake media sosial kanthi efektif:

  1. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu wis sosial! Ngundang kabeh wong menyang pacelathon lan banjur ora nanggapi, ndhelikake, utawa nyoba nyoba nanggepi bisa gawe piala liyane. Akeh, yen ora kabeh, kampanye media sosial sing sukses sing ditulis para pakar duweke perusahaan sing wis sosial ... sadurunge media kasebut wis rame.
  2. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu duwe strategi pemasaran online sing efektif wis ana ing panggonane. Yaiku, kudu duwe situs sing apik, blog sing padhet, kaca landas sing ngonversi dhuwur, panguwasa mesin telusuran sing apik lan strategi email perawatan sing efektif.

Yen sampeyan nyoba pengaruh media sosial sadurunge nggunakake efektif, contone, program asuhan kanggo nutup pituduh yen sampeyan wis nggawe hubungan lan sapa sing langganan karo sampeyan ... sampeyan mung kacang. Luwih gampang nutup bisnis saka hubungan sing wis ana tinimbang mbuwang aplikasi sing apik lan larang ing Facebook lan ngarepake tanggepan sing luwih apik lan ngasilake investasi! (Dueling pitik ora mbantu adol burger.)

Aku pancen percaya media sosial minangka penguat. Nalika sampeyan pengin nggedhekake pesen - luwih dhisik kudu ana pesen sing relevan, pamirsa kanggo disebarake, lan papan sing bakal dirungokake. Entuk kabeh merek liyane, pemasaran inbound, optimisasi mesin telusuran, lan uga blog perusahaan sadurunge sampeyan miwiti mbuwang dhuwit ing program media sosial sing ditambahi!

Aku ora ngandel yen media sosial iku mati minangka strategi pemasaran… Aku mikir mesthi disalahake minangka pusat strategi nalika ora kudune.

16 Komentar

  1. 1

    Douglas, aku ora setuju karo analisis sing luwih jero. "Pesen iku (isih) pesen" ora preduli saka medium, ta?

    Jonathan

    • 2

      Kaya-kaya, Jonathan… Aku mikir saben media duwe maksud sing ana gandhengane lan mbutuhake pesen kasebut digawe kanggo target panampa kasebut. Contone, telusuran kanggo 'tuku iPad remanufactured' kudu mlebu ing ngendi wong bisa langsung tuku… Tujuan saka panelusuran iku kanggo tuku, maksud saka Iklan iku kanggo garnish sawetara manungsa waé sing ora dikarepke.

      Artikel sing apik! Aku wis ngenteni wong karo mimbar bully kanggo miwiti njupuk sawetara swings ing kabeh jokers metu ana sade 'engagement'. 🙂 Iku misale jek nalika pengangguran dhuwur, kita kebak konsultan marketing. Lan nalika gagal dadi konsultan pemasaran, kita wis nyedhiyakake perkara anyar sing diarani 'konsultan media sosial'.

    • 3

      Kaya-kaya, Jonathan… Aku mikir saben media duwe maksud sing ana gandhengane lan mbutuhake pesen kasebut digawe kanggo target panampa kasebut. Contone, telusuran kanggo 'tuku iPad remanufactured' kudu mlebu ing ngendi wong bisa langsung tuku… Tujuan saka panelusuran iku kanggo tuku, maksud saka Iklan iku kanggo garnish sawetara manungsa waé sing ora dikarepke.

      Artikel sing apik! Aku wis ngenteni wong karo mimbar bully kanggo miwiti njupuk sawetara swings ing kabeh jokers metu ana sade 'engagement'. 🙂 Iku misale jek nalika pengangguran dhuwur, kita kebak konsultan marketing. Lan nalika gagal dadi konsultan pemasaran, kita wis nyedhiyakake perkara anyar sing diarani 'konsultan media sosial'.

  2. 4

    Doug,

    Aku wis nggoleki tembung kasebut… amplifier. Sing kuku iku. Anggaran media sosial ora kudu ngluwihi lan kudu ana tujuan sing migunani, nanging komputasi ROI paling apik. Aku ora mikir media sosial minangka platform adol lan bisa uga perusahaan sing nyoba golek bali lan keterlibatan sithik. Perusahaan sing mlebu ing ruang kasebut ngerti pasar lan ngomong babagan masalah pasar lan entuk "kepemimpinan pikirane" lsp ... ngembangake kesadaran merek sing migunani sing sok-sok bisa dimanfaatake kanggo dodolan nanging luwih saka mung mengaruhi wektu keputusane.

    Conto bakal dadi perusahaan sepatu yen sampeyan ngetutake sepatu Toms ing Twitter lan uga sepatu Nike sampeyan bisa uga ndeleng Nike ngirim babagan sepatu bali Air Jordan mung $ 100 sepasang lan sampeyan uga bisa ndeleng kiriman Toms Shoes babagan prabédan sing bisa ditindakake sepasang sepatu. ing urip anak lan cara kerjane kanthi tujuan kanggo nyelehake sepatu ing saben pasangan sikil ing planet iki. Nalika sampeyan pindhah menyang toko sepatu lan ndeleng Toms Shoes jejere Air Jordan mbalek maneh obrolan sing paling kamungkinan kanggo teka ing atine? Dhuwitku ana ing obrolan sing ora ana pamrih babagan carane sampeyan bisa nyukupi kabutuhan dhasar wong liya bakal nggawe kesan sing luwih langgeng tinimbang obrolan babagan $100 nggawe sampeyan rumangsa kaya bocah enom maneh.

    Mung 2¢ sandi

    Karl

  3. 5

    Douglas banget diartikulasikan, lan tepat ing tandha kanggo akeh perusahaan.
    Potongan sampeyan kanthi apik nyatakake kebutuhan sing terus-terusan kanggo integrasi kegiatan pemasaran perusahaan ing sawetara bidang. Khusus kanggo internet, aku seneng banget karo sistem pemasaran otomatis potensial kaya tawaran Hubspot, amarga ndemek kabeh poin sing sampeyan sebutake.

  4. 6

    Sampeyan uga penting kanggo melu pamirsa ing tingkat sing luwih pribadi, sing bisa uga angel ditindakake dening perusahaan gedhe. Kepiye carane nggawe hubungan karo mayuta-yuta klien potensial? Kepiye cara nempelake menyang produk sampeyan tinimbang pesaing sampeyan, yen mung siji sing mbedakake sampeyan yaiku rega? Kepribadian, lan sesambetan. Perusahaan gedhe bisa dadi media sosial "kepungkur" utawa "ndhuwur" kajaba nggunakake jaringan sosial kanggo polling, lan ngeculake tawaran tabungan khusus. Mung .02

  5. 7

    Sampeyan uga penting kanggo melu pamirsa ing tingkat sing luwih pribadi, sing bisa uga angel ditindakake dening perusahaan gedhe. Kepiye carane nggawe hubungan karo mayuta-yuta klien potensial? Kepiye cara nempelake menyang produk sampeyan tinimbang pesaing sampeyan, yen mung siji sing mbedakake sampeyan yaiku rega? Kepribadian, lan sesambetan. Perusahaan gedhe bisa dadi media sosial "kepungkur" utawa "ndhuwur" kajaba nggunakake jaringan sosial kanggo polling, lan ngeculake tawaran tabungan khusus. Mung .02

  6. 8

    Dear Bapak Karr,

    Iki diucapake saka wong sing wis nindakake pirang-pirang inisiatif kampanye sosial? Aku gumun. Aku ora bakal muji sampeyan kanggo mlumpat ing bandwagon anti-sosial media. Kabeh co-horts sampeyan bisa nemokake makna apa wae sing bakal ditindakake, nanging aku mikir sampeyan nindakake apa sing ditindakake dening masarakat umum lan ndeleng apa sing pengin dideleng. Nalika ya media sosial ora galvanize pers ala: http://bit.ly/bad-press - iku mung fungsi alat supaya sampeyan jujur.

    Ya, kanggo mesthekake yen media sosial minangka alat sing kuat tinimbang bisa mundur. Lan ya, sampeyan wis nggawe titik proteksi diri sing cukup supaya ora setya kanthi lengkap. Nanging statement kemul iki ora luwih saka geni gupuh.

    Leveraging grafik sosial isih ing kabeh cara anyar kanggo pengiklan lan pemasar tradisional. Dheweke ngerti PUSH, BIG, SAIKI, SALE, GRATIS, TARIAN! Lan ora mung "melu obrolan" nanging ngerti komunitas, partisipasi lan merek merek alami liwat konsistensi olahpesen.

    Aku setuju yen ana kegagalan. Nanging saiki luwih utawa kurang disebarake ing medium tradisional. Oh lan BTW, iku "Ayam Subservient" ora dueling pitik lan yen sampeyan isih ngomong bab iku - saka iku bisa.

    hormat,

    JusticeMitchell.com

    • 9

      Hi Kehakiman,

      Saiki, kabeh klien kita duwe keterlibatan sosial minangka bagéan saka strategi sakabèhé. Uga, iki minangka bagean penting saka strategi pemasaran online. Aku ora 'mlumpat ing bandwagon'. Pemasar bakat sing kudu entuk asil kanggo klien ora 'mlumpat'. Kita ngerti carane nggunakake medium kanthi bener tinimbang nolak praktik kerja amarga Wired utawa Inc nuduhake 'bab sabanjure'.

      Lan Ayam Subservient minangka gagal epik - conto marketing sing ora apik. Narik nomer akeh pamirsa sing ora relevan dudu apa sing kudu ditindakake para pemasar.

      Doug

      • 10

        Iki minangka respon praktis, nanging ora reflektif ing dokumen asli sampeyan. Lan aku uga setuju karo penilaian sampeyan yen kita nggunakake medium. Kenneth Cole, Groupon, Palang Merah, Ford lan kabeh merek sukses sing nate ngupayakake sosial kudu kanthi yakin ngadhepi kasangsaran luwih cepet tinimbang sadurunge ing RT. Nanging sampeyan bener, ora ana "algoritma sihir" utawa ora bakal ana cara kanggo nemtokake reaksi demo apa wae kanggo kampanye terintegrasi lan ngarep-arep bisa ngilangi kanthi negatif (kayane) karo media sosial.

        Dadi 'kenapa pemasaran sosial gagal'?

        Ayam Ungkep :
        15 yuta hits ing 5 dina pisanan
        7,000,000 tayangan siaran
        450 yuta hits

        Wong aku pengin aku bisa nindakake minangka ala. Playa kudu sengit!

        Paling apik ~

        • 11

          Hi Kehakiman,

          Yen tayangan bisa mbayar tagihan sampeyan, aku rumangsa apik! Kanggo Burger King, dudu masalah kasebut - mula kampanye kasebut ditinggalake lan agensi kasebut dipecat.

          Doug

  7. 12

    Yen marketing sosial gagal sampeyan utawa ora bener mbantu sampeyan, paling ora goleki sing bakal ngganti media sosial. Mangga madosi sistem otomatis sing bisa mbantu metu ing strategi marketing, Kaya apa aku wis ketemu ing advancedwebads. layanan menehi tayangan banner Unlimited lan klik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.