5 Tips Kanggo Ngatasi Media Minangka Sumber Ahli

Wawancara Hubungan Masyarakat

Wartawan TV lan cetak wawancara karo para ahli babagan macem-macem topik, wiwit ngrancang kantor omah nganti cara paling apik kanggo ngirit pensiun. Minangka ahli ing lapangan sampeyan, sampeyan bisa uga melu melu segmen siaran utawa artikel cetak, sing bisa dadi cara sing apik kanggo nggawe merek lan nuduhake pesen positif babagan perusahaan sampeyan. Mangkene limang tips kanggo njamin pengalaman media sing positif lan produktif.

Nalika Media Telpon, Wangsulan

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo diwawancarai ing TV utawa ing cetakan, culake apa wae sing sampeyan lakoni. Minangka eksekutif, salah sawijining peran sing paling penting yaiku priksa manawa perusahaan sampeyan entuk pers positif. Anggota media bisa nelpon salah sawijining pesaing kanthi gampang, mula yen dheweke milih nelpon sampeyan, rebut kesempatan kanggo njaluk jeneng lan pesen perusahaan sampeyan ing kana.

Nanggapi kanthi tepat wektu lan menehi sampeyan kasedhiya. Yen sampeyan kooperatif lan bisa diakses, bisa dadi wiwitan hubungan sing dawa lan migunani. Menehi reporter nomer ponsel sampeyan lan kandhani dheweke bisa ngubungi sampeyan kapan wae.

Rencanakake Apa sing Bakal Dikatutake lan Cara Ngomong

Duwe rencana umum babagan apa sing pengin ditemokake ing wawancara media apa wae. Wartawan kasebut duwe agenda dhewe: Dheweke pengin nyedhiyakake artikel sing informatif menyang pamirsa. Nanging sampeyan uga duwe agenda: komunikasi pesen positif babagan perusahaan sampeyan. Sampeyan pengin mangsuli pitakon reporter, nanging ngerti carane nggawe poros.

Jare reporter lagi nindakake segmen TV babagan kesehatan segawon, kanthi menehi saran babagan carane masarakat bisa mesthekake yen asune sehat. Dheweke bisa uga wawancara karo peternak segawon. Peternak bisa nuduhake keahliane kanggo njaga segawon supaya sehat, lan uga komunikasi manawa dheweke wis dadi peternak sukses sajrone 25 taun lan dheweke nggawe akeh katresnan lan usaha kanggo ngasilake anak kirik sing sehat lan sehat.

Ngerti Apa Sampeyan Ngerti, Lan Apa Sampeyan Ora Ngerti

Minangka CEO perusahaan sampeyan, sampeyan kudu nindakake wawancara umum. Sampeyan luwih ngerti gambaran gedhe perusahaan sampeyan tinimbang wong liya, lan sampeyan minangka organisasi utama. Nanging kadang-kadang ana ing organisasi sampeyan sing duwe ilmu khusus babagan subyek tartamtu. Penting, kanggo elinga manawa sampeyan bisa uga ahli ing pirang-pirang perkara, sampeyan ora ahli ing kabeh perkara.

Jare perusahaan sampeyan masar suplemen nutrisi lan vitamin. Sampeyan bisa uga ngerti produk apa sing paling disenengi lan adol paling gedhe, nanging sampeyan bisa uga ora ngerti ilmu sing ana ing saben produk. Dadi, yen wawancara babagan cara kerja suplemen tartamtu, luwih becik sampeyan nutul ahli ilmiah sing nggarap lini produk kanggo nindakake wawancara. Ngenali macem-macem wong kanthi macem-macem bidang keahlian ing organisasi sampeyan, lan siapake luwih dhisik kanggo ngobrol karo media.

Ing cathetan sing gegandhengan, yen reporter takon sampeyan pitakon sing sampeyan ora ngerti jawabane, sampeyan bisa uga nganggep wirang banget. Nanging aja padha sumelang: Ora salah yen matur karo reporter:

Pitakon sing apik, lan aku kepengin golek riset supaya bisa menehi wangsulan sing apik. Apa aku bisa bali mrene mengko?

Aja ngomong:

Ora ana komentar

Lan aja ngira wangsulan. Lan yen sampeyan bali menyang reporter, priksa manawa wangsulan sampeyan nganggo tembung sampeyan dhewe. Contone, aja ngethok lan nempelake tembung saka artikel koran utawa situs web banjur kirim email menyang reporter. Pitakon apa wae sing kudu ditakonake kudu dijawab kanthi ilmu sampeyan dhewe - sanajan sampeyan kudu nindakake riset kanggo entuk ilmu kasebut.

Ngurmati Reporter

Tindakake para wartawan kanthi hormat Ngakoni jeneng reporter, apa wae ing TV, telpon utawa wawancara web.

  • Sopan lan positif. Ucapake kaya "Pitakonan apik" lan "Matur nuwun wis kalebu kula."
  • Sanajan sampeyan mikir yen pitakonan ora lucu, aja nggawe reporter dadi bodho. Aja ngomong, "Napa sampeyan takon marang aku?" Sampeyan ora ngerti kepiye reporter bakal bisa mangsuli wangsulan lan nyawiji informasi kasebut dadi crita.
  • Aja mbantah karo reporter, luwih-luwih yen lagi ing udara. Elinga yen sampeyan negatif lan kasar, crita bakal ditemokake kanthi nada negatif.

Lan yen sampeyan ngobrol karo reporter, dheweke bakal nggoleki ing panggon liya yen dheweke butuh ahli ing bidang sampeyan.

Klamben Part

Yen sampeyan diwawancarai ing kamera, pikirake babagan penampilan sampeyan. Para sedulur, yen sampeyan nganggo klambi, kancing jaket; katon luwih profesional. Minangka gantine setelan, kaos golf kanthi logo perusahaan minangka pilihan sing apik. Mesem nalika ngomong lan aja slingkuh.

Mesthine, akeh wawancara saiki sing ditindakake liwat Zoom utawa teknologi sing padha. Priksa manawa nganggo klambi profesional (paling ora saka pinggul nganti ndhuwur), lan priksa lampu lan latar mburi sampeyan. Daripada kekacoan sing ora teratur, latar mburi sing apik lan apik - bisa uga kanthi logo perusahaan sing ditampilake kanthi nyata - bakal mbantu sampeyan lan perusahaan sampeyan luwih apik.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan urusan karo media, ayo ngerti. Minangka perusahaan pemasaran lan hubungan masarakat, Pakaryan Pemasaran nyedhiyakake latihan media bebarengan karo akeh layanan liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.