Medallia: Nambah Pengalaman Pelanggan B2B

medali

Ngerti lan nglacak kualitas pengalaman pelanggan umume dadi angel amarga para pelanggan ndemek macem-macem bagean ing organisasi sampeyan. Kanthi para pemasar nggunakake piranti lunak lead-and-contact, alat informasi sing ora dikepengini iki ora mung larang lan ora efisien, nanging bisa nggawe pandangan umum babagan pelanggan lan pengalaman karo perusahaan sampeyan.

Tim pemasaran bisa luwih efektif ngerteni masalah pelanggan nalika bisa ndeleng tampilan gabungan saka kabeh jinis umpan balik, nggabungake kepuasan umume / hubungan tampilan survey kanthi kepenak karo saben poin interaksi utama sing dadi pengalaman pelanggan kanthi kolektif.

Medallia's penawaran B2B anyar ngidini iki. Nyedhiyakake luwih saka mung sekilas babagan tampilan para pelanggan babagan pengalaman kasebut. Sampeyan entuk potret sing holistik, kabeh tampilan pengalaman sing dialami kabeh pemangku kepentingan pelanggan. Kauntungan saka tampilan iki? Iki nyoroti kesempatan dandan gedhe sing asipat lintas departemen, kesempatan dandan sing, sanajan jelas kanggo para pelanggan, bisa uga ana ing antarane retakan ing njero perusahaan B2B.

medallia-customer-kepuasan-touchpoint

Solusi saka Medallia nglumpukake umpan balik saka saben titik tutul pelanggan situs web, lokasi, dhukungan, dodolan langsung, malah interaksi mitra - lan banjur ndhaptar umpan balik kasebut ing sistem gabungan sing nyedhiyakake tampilan perusahaan sampeyan ing departemen. Ora mung ngidini departemen ndeleng bagean saka bisnis sing dadi tanggung jawabe; nggawe tim akun sampeyan ngerti umpan balik ing level akun lan nggawe eksekutif ngerti kabeh gambaran pengalaman para pelanggan.

manajemen undhangan medallia-b2b

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.