Medallia: Manajemen Pengalaman Kanggo Ndeteksi, Ngenali, Ramalan, lan Mbenerake Masalah ing Pengalaman Pelanggan Sampeyan

Medallia XM

Pelanggan lan karyawan ngasilake jutaan sinyal sing kritis kanggo bisnis sampeyan: kepiye rasane, apa sing disenengi, kenapa produk iki lan dudu, ing ngendi dheweke mbuwang dhuwit, apa sing luwih apik… Utawa apa sing bakal nggawe dheweke luwih seneng, mbuwang luwih lan luwih setya.

Sinyal kasebut mbanjiri organisasi sampeyan ing Live Time. Medallia nyekel kabeh sinyal kasebut lan bisa dingerteni. Supaya sampeyan bisa ngerti saben pengalaman ing saben lelungan. Intelijen buatan Medallia nganalisa kabeh sinyal kasebut kanggo ndeteksi pola, ngenali risiko, lan prédhiksi prilaku. Supaya sampeyan bisa ngatasi masalah sadurunge kedadeyan lan nambah kesempatan supaya pengalaman dadi luar biasa.

Apa sing diarani Pengalaman Pengalaman?

Manajemen pengalaman minangka upaya organisasi kanggo ngukur lan ningkatake pengalaman sing diwenehake marang para pelanggan uga pihak sing duwe kepentingan kaya vendor, supplier, karyawan, lan pemegang saham.

Fitur Cloud Pengalaman Medallia

Penawaran Medallia's Cloud nyedhiyakake luwih saka 4.5 milyar sinyal setahun, nggawe 8 triliun petungan saben dina luwih saka sayuta pangguna saben wulan. Sinyal Pengalaman Pelanggan bisa dijupuk saka kabeh medium lan saluran ing ngisor iki:

  • Obrolan - SMS, olahpesen
  • Speech - Interaksi swara
  • digital - Situs web, ing-app
  • Ngendi wae - Piranti, IoT
  • Social - Rungokake sosial lan review online
  • survey - Umpan balik langsung
  • Lensa Living - Klompok video lan fokus

Inti kanggo penawaran Medallia yaiku Medallia Athena, sing nggawe platform Manajemen Pengalaman kanthi intelijen buatan kanggo ndeteksi pola, antisipasi kabutuhan, prédhiksi prilaku, lan fokus perhatian kanggo njupuk keputusan pengalaman sing luwih apik.

Manajemen Pangalaman Medallia

Fitur Medali Alchemy Kalebu:

Medallia Alchemy ngirim aplikasi manajemen pengalaman sing intuisi lan kecanduan kanggo nemokake wawasan lan tumindak

  • Dibangun kanggo Manajemen Pengalaman - Aplikasi Medallia nggunakake komponen lan modul UI Medallia Alchemy, sing dibangun kanggo Manajemen Pengalaman, kanggo menehi pengalaman sing konsisten lan intuisi ing web lan seluler.
  • Pengalaman Panganggo sing Ditambahake - Medallia Alchemy ndorong keterlibatan pangguna liwat pengalaman sing luwih apik sing kalebu visualisasi interaktif, disesuaikan karo macem-macem peran lan jinis pangguna.
  • Yayasan Teknologi Modular - Kanthi gampang lan cepet nggunakake inovasi Medallia paling anyar kanggo pangguna, bisa uga arsitektur modular fleksibel Medallia Alchemy.

Hierarki Organisasi Organisasi

Medallia kanthi lancar adaptasi program pengalaman sampeyan supaya cocog karo struktur organisasi kanthi terus-terusan lan kanthi otomatis. Apa tegese iki? Data sing bener Wong sing bener. Langsung wae.

Hirarki Organisasi Manajemen Pengalaman

  • Pemodelan Hierarki Komplek - Model hierarki organisasi kompleks lan arahake wawasan sing bener menyang karyawan sing pas ing wektu sing pas supaya bisa njupuk tindakan sing bener.
  • Idin Data Fleksibel - Ngormati ijin data gandum lan kontrol akses ing level apa wae ing hirarki supaya informasi sing cocog lan diidinake dituduhake karo kabeh pangguna adhedhasar peran lan tanggung jawab.
  • Sinkronisasi Real-Time - Nggabungake karo macem-macem sistem rekam (CRM, ERP, HCM) kanggo nyinkronake kanthi dinamis apa wae perubahan hirarki lan hubungan organisasi kanthi wektu nyata.

Keuntungan Manajemen Pangalaman Medallia kalebu:

  • Analytics Teks - Ngerteni sebabe sebabe skor: nemokake tema, sentimen, lan driver kepuasan sing ndasari kabeh data sing ora terstruktur — saka komentar survey nganti log obrolan lan email - lan saben tembung dadi wawasan sing bisa ditrapake.
  • Tumindak sing Disaranake - Goleki rekomendasi tumindak adhedhasar sinau jero lan nemokake saran sing bisa ditrapake kanthi otomatis sing paling gedhe menehi pengaruh.
  • Skor Risiko - Ngenali pelanggan sing duwe risiko lan ngerti driver sing nggawe tumindak kanthi model prediksi adhedhasar jaringan saraf.

Medallia Responsif

Nyuwun Demo Medallia

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.